Esimerkkejä tuotannoistamme

Seuraavassa poimintoja töistämme.

Webinaarit

Arctic15

Arctic15

Arctic15 on sijoittajia ja startup-yrittäjiä yhteen kokoava tapahtuma. Toteutimme tapahtumaan kuvasignaalin screenille ja teimme suoran verkkolähetyksen monikameratoteutuksella.

Kaupungistuminen ja logistiikka

Kaupungistuminen ja logistiikka

Maestro Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut kaupan ja palvelualan sekä tilitoimistojen toiminnanohjaukseen. Webinaareissa Maestro kertoo vinkkejä verkkokaupan kehittämiseen. Toteutimme suoran tilaajalle suoran verkkolähetyksen ja tallenteen.

Maan ja metsän laulu

Maan ja metsän laulu

Maataloustuottajien keskusjärjestö MTK ry järjesti 100 vuotta juhlan kunniakasi juhlanäytöksen Maan ja metsän laulu. Valmistimme juhlanäytöksestä suoran verkkolähetyksen ja tallenteen.

Work up! Robotti työkaverina

Work up! Robotti työkaverina

Työ- ja elinkeinoministeriö järjesti Work Up! Robotti työkaverina seminaarin, jossa kuinka robotit vaikuttavat työelämään tulevaisuudessa.

Videotuotannot

Maan ja metsän laulu

Arctic Corridor

Valmistimme Pohjois-Lapin kuntayhtymälle markkinointivideon Rovaniemen ja Jäämeren välisestä rautatieyhteydestä. Yhdistimme videossa animaatiota ja videokuvaa.

text that describes this image

Fastems FMS

Fastems Oy on teollisuuden automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Videossa Fastems esittelee uuden FMS järjestelmän ominaisuuksia.

Nettikin on oikeaa elämää

Nettikin on oikeaa elämää

Sisäministeriö toteutti Right to Choose hankkeen, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa seksuaalisesta häirinnästä. Valmistimme hankkeelle neljä lyhytelokuvaa.

Welcome to Staria

Welcome to Staria

Staria Oyj on ERP- ja talouspalveluyhtiö. Valmistimme Starialle markkinointivideoita tehostamaan uuden henkilöstön rekrytointia ja lisäämään yleistä tunnettavuutta Starian palveluista.