hero-banner

Kongressitekniikka

Tarjoamme myös laadukkaita kongressitekniikkapalveluita kaiken kokoisiin hybridi- ja läsnäolotapahtumiin. Tarjoamme tarvittavan tulkkaustekniikan, kongressimikrofonit, äänentoiston ja näytöt esitysmateriaalien näyttämiseen tapahtumatilassa. Ota yhteyttä ja kerro tapahtumasi tarpeista!

Simultaanitulkkaus ja äänentoisto

Hybridi- ja virtuaalitapahtumien toteutuksien myötä Stremialle on kertynyt laaja kokemus kongressitekniikkapalveluiden toteuttamisesta. Toteutamme simultaanitulkkauksen ja siihen tarvittavan tekniikan, äänentoiston ja näytöt esitysmateriaalien näyttämiseen tapahtumatilassa.


Kongressimikrofonit ovat langattomia, joka mahdollistaa mikrofonien siistin asennuksen. Mikrofoni asetetaan pöydälle, josta puhuja voi asettaa mikrofoni päälle ja pois tai mikrofonia voidaan hallita etänä. Mikrofonissa myös oma kaiutin sekä mahdollisuus toteuttaa äänestyksiä. Mikrofoneja voi liittää yhteen 200 kappaletta.

Kongressimikrofonit

Mutkaton ja toimiva järjestelmä isojen paneelien ja kokousten äänitykseen.

Äänentoisto

Selkeä äänentoisto on tapahtuman yksi keskeisempiä asioita. Äänenvoimakkuus säädetään yksilöllisesti jokaisen puhujan mukaisesti.

Näytöt

Lattiajalustalla oleva näyttö kokousmateriaalien esittämiseen tapahtumatilassa.

Simultaanitulkkaus

Simultaanitulkkauksessa tulkki kääntää puhujan puheen samanaikaisesti toiselle kielelle. Tulkkausta voi kuunnella tapahtumapaikalla kuulokkeista tai striimin välityksellä.

Kuvamiksaus

Esimerkiksi diaesityksen ja Teams yhteyden välillä tehtävät siirtymät toteutetaan siististi ja hallitusti, jolloin tietokoneen työpöytä ei näy katsojille ja vaihdos tapahtuu nopeasti.

Esiintyjän kamerakuva

Esiintyjää kuvataan kameralla, jonka kuva näytetään isolla valkokankaalla tai näytöllä. Esiintyjä näkyy selkeästi takariviin saakka.

Ota yhteyttä