hero-banner

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa.

Näyttävät tv-tasoiset studiotuotannot suorana ja tallenteena

Stremialla on kaksi studiota, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa Helsingin Metsälässä. Helsinki studio soveltuu parhaiten pieniin ja keskikokoisiin webinaareihin, joissa esiintyjä määrä studiossa on korkeintaan viisi henkilöä samanaikaisesti. Studiossa olevien esiintyjien lisäksi esiintyjiä voi olla myös etänä Teams, Zoom tai Webex yhteyden kautta. Mikäli etsit suurempaa studiota, tutustu tarkemmin virtuaalistudioomme.

Stremian studiotuotannot ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset tv-tuotanto tasoisesti, aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Studiolähetys on oikea valinta, kun et ole sidottu tiettyyn paikkaan ja haluat parasta laatua. Studioissa on kaikki tarvittava: asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet, viihtyisät kokoustilat ja tarvittavat lisäpalvelut.

Studiotuotantomme ovat aina monikameratuotantoja. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaa tv-tuotantojen laatua. Ja mikä tärkeintä, me osaamme hyödyntää sitä. Säädämme valot ja valitsemme kuvakulmat tuomaan kuvaan syvyyttä ja monipuolisuutta. Laadukas visuaalinen toteutus varmistaa katsojien mielenkiinnon ja tukee sanomasi perille menoa.

Voimme toteuttaa lähetyksesi suorana tai tallenteena. Molemmissa lopputulokset ovat yhtä korkealuokkaisia.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

.

Toimiva

Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet, viihtyisät kokoustilat ja tarvittavat lisäpalvelut samassa paketissa. Sinä saat keskittyä pelkkään sisältöön, me hoidamme kaiken muun.

Yksilöllinen

Studiotuotanto on tarpeesi mukainen. Se voi olla vaikkapa paneelikeskustelu tai makasiini, jossa näytämme studiokeskustelujen välissä valmiiksi tuotettaja inserttejä. Taustanäyttöjen ja valojen avulla voimme tehdä studiosta brändisi näköisen.

Ammattitasoinen

Käytössämme on viisi broadcast-tason 4K-kameraa: niiden tarkkuus on siis neljä kertaa parempi kuin Full HD -kuvassa. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaa suurten tv-tuotantojen laatua. Käytössäsi on myös teleprompteri.

Viihtyisä

Me panostamme viihtyvyyteen myös lähetyksen ulkopuolella: lämpiössä on tarjolla erikoiskahveja ja virvokkeita. Taustatiimisi voi kokoontua erillisessä kokoushuoneessa. Ohjaamo ja maskeerauspiste ovat niin ikään omia, rauhoitettuja tilojaan. Tila sisältyy kokonaisuuteen, joten säästät samalla tapahtumapaikan vuokran.

Vuorovaikutteinen

Kaikki esiintyjät voivat olla paikalla tai osa studiossa, osa etänä. Studiollamme on kahden eri teleoperaattorin kuituyhteydet, jotka mahdollistavat erilaisten teknisten kokoonpanojen järjestämisen. Suora lähetyksesi lähtee siis maailmalle täysilaatuisena kaikissa olosuhteissa.

Virtuaalistudio

Mikäli etsit suurempaa studiokokonaisuutta, oikea valinta on samassa rakennuksessa oleva virtuaalistudiomme. Katso erillinen palvelukuvaus.

Ota yhteyttä