hero-banner

Helsinki studio

Stremian studiot ovat tv-tasoisia monikamerastudioita. Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa. Studiossa on kaikki tarvittava tekniikka valmiina korkealaatuisia suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten. Tule tutustumaan!

Näyttävät tv-tasoiset studiotuotannot suorana ja tallenteena

Stremialla on kaksi studiota, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa Helsingin Metsälässä. Helsinki studio soveltuu parhaiten pieniin ja keskikokoisiin webinaareihin, joissa esiintyjien määrä studiossa on korkeintaan viisi henkilöä saman aikaisesti. Studiossa olevien esiintyjien lisäksi esiintyjiä voidaan ottaa lähetykseen mukaan myös etänä Teams, Zoom tai Webex -yhteyden kautta. Mikäli etsit suurempaa studiota, tutustu tarkemmin virtuaalistudioomme.

Stremian studiotuotannot ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset tv-tuotantotasoisesti aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Studiolähetys on oikea valinta, kun et ole sidottu tiettyyn paikkaan ja haluat parasta laatua. Studioissa on kaikki tarvittava: Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet, viihtyisät kokoustilat ja tarvittavat lisäpalvelut.

Studiotuotantomme ovat aina monikameratuotantoja. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaavat tv-tuotantojen laatua. Ammattitaitoinen studiotiimimme säätää valot ja valitsee kuvakulmat tuomaan kuvaan syvyyttä ja monipuolisuutta. Laadukas visuaalinen toteutus varmistaa katsojien mielenkiinnon ja tukee viestisi tavoittavuutta. Voimme toteuttaa lähetyksesi suorana tai tallenteena. Molemmissa lopputulokset ovat yhtä korkealuokkaisia.

.

 

Miksi asiakkaamme ovat valinneet studiopalvelun

Toimiva palvelukokonaisuus

Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet, viihtyisä lämpiötila ja tarvittavat lisäpalvelut ovat kaikki samassa paketissa, joten säästät samalla tapahtumapaikan vuokran. Sinä saat keskittyä timanttiseen sisältöön, me hoidamme kaiken muun.

Yksilöllinen palvelu

Studiotuotanto suunnitellaan aina tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelmassa voi olla paneelikeskustelua, luentoja, haastatteluja, videoinserttejä ja katsojia aktivoivia kyselyjä. Taustanäyttöjen ja valojen avulla teemme studiosta brändisi ja tapahtumasi näköisen.

Ammattitasoinen tekniikka

Käytössämme on viisi broadcast-tason 4K-kameraa, joiden tarkkuus on neljä kertaa parempi kuin teräväpiirtokuvassa. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaa suurten tv-tuotantojen huippulaatua. Studiolla on myös teleprompteri, lähetyskello ja muita esiintyjiä tukevia ominaisuuksia.

Viihtyisät tilat

Me panostamme viihtyvyyteen myös lähetyksen ulkopuolella. Lämpiössä on tarjolla erikoiskahveja, teetä ja virvokkeita. Taustatiimisi voi kokoontua erillisessä kokoushuoneessa. Ohjaamo on niin ikään oma, rauhoitettu tilansa. Kaikki nämä sisältyvät studiopalveluumme.

Vuorovaikutteinen lähetys

Esiintyjät voivat olla paikalla tai osa studiossa ja osa etänä. Studiollamme on kahden eri teleoperaattorin kuituyhteydet, jotka mahdollistavat erilaisten teknisten kokoonpanojen järjestämisen. Suora lähetyksesi lähtee siis maailmalle täysilaatuisena kaikissa olosuhteissa.

Virtuaalistudio

Mikäli etsit suurempaa studiokokonaisuutta, oikea valinta on samassa rakennuksessa oleva virtuaalistudiomme. Virtuaalistudio on muokattavissa toimimaan myös perinteisen studion tavoin, jolloin se kalustetaan ja hyödynnetään fyysisiä lavasteita. Katso erillinen palvelukuvaus.

Studiototeutus mielessä?

Ota yhteyttä! Jutellaan tarkemmin tarpeestasi ja mietitään toimivin palvelukokonaisuus tapahtumallesi. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

Webinaari studio

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja virtuaalitapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.Title of the document

”TevaTalkin katsojat ovat olleet aktiivisesti livelähetyksissä mukana ja se on näkynyt mm. suoran verkkolähetyksen kysymysmäärissä, mikä ei webinaareissa ole itsestäänselvyys. Katsojat ovat selkeästi kiinnostuneita käsillä olevasta aiheesta ja käyttävät tilaisuuden hyödykseen, jossa voivat esittää tarkentavia kysymyksiä alan huippuasiantuntijoille.”

Maarit Elg, markkinointipäällikkö, Teva Finland Oy