hero-banner

Virtuaalitapahtumat

Monialainen asiantuntijatiimimme suunnittelee ja toteuttaa henkilökohtaisen tuottajasi johdolla tarpeisiisi räätälöidyn, tv-tasoisen virtuaalitapahtuman.

Tv-tasoiset virtuaalitapahtumat kattavalla kokemuksella, räätälöidysti

Me Stremialla olemme toteuttaneet satoja räätälöityjä studiosta lähetettäviä virtuaalitapahtumia. Asiakkaitamme ovat muun muassa Stora Enso, Wärtsilä, Finanssivalvonta ja Verohallinto. Stremian virtuaalitapahtumat ja webinaarit ovat suoria ja laadukkaita verkkolähetyksiä. Niiden keskeisin ero on räätälöitävyys. Webinaari eli webcast on toimiva valinta, kun sinulla on selkeä ja rajattu tavoite, jolle etsit teknistä toteuttajaa. Virtuaalitapahtuma puolestaan on täysin tarpeisiisi räätälöity, näyttävä kokonaisuus: toteutuksella, tekniikalla, paikalla, moniulotteisuudella tai mittakaavalla ei ole rajoituksia. Teemme kaikkemme virtuaalitapahtumasi eteen. Henkilökohtaisen tuottajasi lisäksi käytössäsi on monialainen asiantuntijatiimi. Kuva- valo- ja ääniteknikoiden osallistuminen suunnitteluun varmistaa valintojen ja sen myötä toteutuksen laadun. Sinun tarvitsee siis vain tietää tapahtumasi tavoite, tekninen tiimisi hoitaa tuottajasi johdolla lopun, sovitussa budjetissa pysyen.

Päälähetys, breakout rooms, etäyhteys, chat, äänestys

Järjestämme tarvittaessa kaikki toiminnallisuudet samaan pakettiin, jolloin virtuaalitapahtuma on yksi selkeä ja helppokäyttöinen kokonaisuus.

Etätapahtuman toteutus

Hyödynnämme eri tekniikoiden parhaita ominaisuuksia ja integroimme ne selkeäksi kokonaisuudeksi. Voimme esimerkiksi tuoda virtuaalitapahtuma-alustaan mukaan Teams- ja Zoom-yhteyksiä tai näyttää lähetystä useammasta eri lähteestä, kuten Zoom Live Eventistä. Halutessasi virtuaalitapahtuman pystyy toteuttamaan ryhmissä. Tilaisuus voi vaikkapa alkaa yhteisellä osuudella, jakautua breakout-roomeihin ja palataan takaisin yhteiseen osioon. Kun olet tuottajasi kanssa päättänyt yksityiskohdista, alkaa hän koordinoida tapahtumaasi. Virtuaalitapahtuman päivänä paikalla on sovittu tekniikka ja asiantunteva henkilöstö.

Tukea kaikissa tilanteissa

Autamme sinua kaikessa ennen lähetystä ja sen aikana. Tavoitteemme on yhteinen! Virtuaalitapahtumassa äänensä saavat kuuluviin sekä organisaatiosi että yleisösi. Onnistunut tapahtuma hyödyttää molempia, siksi laadulla on väliä. Voit ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi, mitä tarvitset. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Henkilökohtainen tuottaja

Henkilökohtainen tuottajasi toimii yhteyshenkilönä tapahtumasi alkusuunnittelusta tallenteen luovutukseen saakka.

Breakout rooms

Laadukkaan monikameratekniikalla toteutetun päälähetyksen lisäksi mahdollisuus jakaa osallistujat breakout rooms ryhmiin.

Skaalautuvuus

Kraanakamera, ilmakuvaus, erikoisvalot, lavasteet tai ammattijuontaja – voimme järjestää virtuaalitapahtumaasi kaiken toivomasi.

Etäyhteydet

Tuomme virtuaalitapahtuma-alustaan mukaan Teams- ja Zoom-yhteydet, jolloin myös etänä olevat esiintyjät saadaan mukaan osaksi tapahtumaa.

Hybridi

Virtuaalitapahtumasi voi olla puhdas striimi tai hybridimalli eli yhdistelmä live- ja verkkoyleisöä. Käytössäsi on reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen tarvittavat työkalut.

Tunne asiakkaasi

Voit hyödyntää kysymyksistä, kommenteista ja äänestyksistä syntynyttä tietoa tulevia tapahtumia ja jälkimarkkinointia suunnitellessasi.

Ota yhteyttä