hero-banner

Studiotapahtuma

Stremian tv-tasoiset monikamerastudiot ovat käytössäsi, kun haluat mahdollisimman laadukkaan toteutuksen webinaarillesi. Studioillamme on kaikki tekniikka valmiina suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten, sekä osaava henkilökunta huolehtimassa toteutuksesta. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Ensiluokkaista palvelua ja laatua

Stremian studiotapahtumat ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset tv-tuotantotasoisesti, aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Studioissa on kaikki tarvittava valmiina: Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet ja viihtyisät asiakastilat virvokkeineen taustatiimille.
Stremian studiot on suunniteltu alusta alkaen studiotuotantoihin. Avustamme studiotapahtuman suunnittelussa ja huolehdimme teknisestä toteutuksesta alusta loppuun, jolloin voit keskittyä tärkeimpään, eli sisällön välittämiseen kohdeyleisöllesi. Ennen hankintapäätöstä voit myös tulla tutustumaan studioillemme, kerromme mielellämme lisää studiotapahtuman toteutuksesta ja tarjoamistamme palveluista. Tule paikan päälle kokemaan Stremian laatu ja monipuolisuus varaamalla esittelykierros. Tervetuloa!

Webinaari studio

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla, kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa. Monipuolinen ja kompakti kokonaisuus.

Visuaalisuus

8 kpl 75" ja 2 kpl 85" taustanäyttöä

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 5 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

55 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Yhdistetty lounge ja maskeeraustila 10 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Erillinen neuvotteluhuone kuudelle henkilölle.

Tutustu tarkemmin
studiotapahtuma virtuaalistudio

Virtuaalistudio

Stremian lippulaivapalvelu. Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut katosta lattiaan.

Visuaalisuus

Täysin virtuaalisesti vaihdettava

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 10 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

100 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Erillinen lounge 20 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Tämän lisäksi erillinen maskeeraustila kahdelle ja erillinen neukkari kahdeksalle henkilölle.

Tutustu tarkemmin