hero-banner

Korkealaatuiset studiotapahtumat

Stremian tv-tasoiset monikamerastudiot ovat käytössäsi, kun haluat mahdollisimman laadukkaan toteutuksen verkkotapahtumallesi. Studioillamme on kaikki tekniikka valmiina suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten, sekä osaava henkilökunta huolehtimassa toteutuksesta. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Ensiluokkaista palvelua ja laatua

Stremian studiotapahtumat ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset tv-tuotantotasoisesti, aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Studioissa on kaikki tarvittava valmiina: Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet ja viihtyisät asiakastilat virvokkeineen taustatiimille.

Stremian studiot on suunniteltu alusta alkaen studiotuotantoihin. Avustamme studiotapahtuman suunnittelussa ja huolehdimme teknisestä toteutuksesta alusta loppuun, jolloin voit keskittyä tärkeimpään, eli sisällön välittämiseen kohdeyleisöllesi. Ennen hankintapäätöstä voit myös tulla tutustumaan studioillemme, kerromme mielellämme lisää studiotapahtuman toteutuksesta ja tarjoamistamme palveluista. Tule paikan päälle kokemaan Stremian laatu ja monipuolisuus varaamalla esittelykierros. Tervetuloa!

Webinaari studio

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla, kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa. Monipuolinen ja kompakti kokonaisuus.

Visuaalisuus

8 kpl 75" ja 2 kpl 85" taustanäyttöä

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 5 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

55 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Yhdistetty lounge ja maskeeraustila 10 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Erillinen neuvotteluhuone kuudelle henkilölle.

Tutustu tarkemmin
studiotapahtuma virtuaalistudio

Virtuaalistudio

Stremian lippulaivapalvelu. Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut katosta lattiaan.

Visuaalisuus

Täysin virtuaalisesti vaihdettava

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 10 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

100 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Erillinen lounge 20 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Tämän lisäksi erillinen maskeeraustila kahdelle ja erillinen neukkari kahdeksalle henkilölle.

Tutustu tarkemmin

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät

Palvelumme on taloudellinen

Ulkoistaessasi teknisen toteutuksen meille, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä sisältöön. Sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon tai lisensseihin, studiopalvelumme sisältää kaiken tarpeellisen tapahtumaasi. Studiopalvelumme on kustannustehokas, et maksa erikseen tilavuokrasta.

Olemme luotettava kumppani

Tapahtuman suunnittelu on sinulle vaivattomampaa, kun kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta laadukkaasti ja luotettavasti. Tuottajamme ovat apunasi suunnittelun alusta alkaen, jotta kaikki tarvittavat yksityiskohdat tulevat huomioiduiksi.

Huolehdimme tekniikasta

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen studiotapahtuman toteutukseen. Suunnittelemme yhdessä visuaalisesti toimivan kokonaisuuden, huolehdimme studiolla teknisestä toteutuksesta ja autamme sopivan lähetysalustan valinnassa.

Monipuolinen lähetysalusta

Saat käyttöösi lähetysalustamme. Lähetyssivu personoidaan brändisi mukaan ja saatavilla on chat-työkalu moderoinnilla, aktivointi- ja kirjautumiskyselyitä, salasanasuojaus ja vahva tunnistautuminen. Halutessasi tapahtumasi voidaan striimata myös erilliselle alustalle tai somekanavaan.

Saavutettavuus kauttamme

Studiolähetykseen voidaan palvelumme avulla liittää myös saavutettavuuspalveluita, kuten tulkkausta ja tekstitystä. Huolehdimme tarvittaessa myös tallenteen tekstittämisestä. Teemme saavutettavuusdirektiivin mukaisia tekstityksiä ja käännöstekstityksiä.

Skaalaudumme tarpeeseen

Kuuntelemme mikä on tapahtumasi tavoite ja tarjoamme tarpeitasi vastaavaa palvelukokonaisuutta. Annamme ammattitaitoista näkemystä studiotapahtuman suunnitteluun. Voit ottaa yhteyttä meihin, vaikka et vielä tietäisi tarkempia yksityiskohtia tapahtumastasi.

Studiototeutus mielessä?

Ota yhteyttä! Jutellaan tarkemmin tarpeestasi ja mietitään toimivin palvelukokonaisuus tapahtumallesi. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja virtuaalitapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.

Studiotuotannon eteneminen

  1. Kartoitamme studiotapahtumasi tavoitteet ja suunnittelemme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.
  2. Käymme läpi tapahtuman ohjelman ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Tuottajamme osaavat kysyä kaiken tarvittavan ja opastavat studiotapahtuman suunnittelussa.
  3. Studiotuotanto etenee lähetysalustan valmistelulla ja esitysmateriaalien kasaamisella.
  4. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa tapahtumasi huippulaadukkaalla studiotekniikalla.
  5. Saat tapahtumastasi tallenteen ja statistiikat. Tarvittaessa myös tekstitämme tallenteen.