hero-banner

Studiotapahtuma

Studiotapahtuma on oikea valinta, kun et ole sidottu tiettyyn paikkaan ja haluat parasta laatua. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio.

Ensiluokkaista palvelua ja laatua

Stremian studiotapahtumat ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset tv-tuotanto tasoisesti, aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Studioissa on kaikki tarvittava: asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet ja viihtyisät asiakastilat taustatiimille.

Stremian studiot on suunniteltu alusta alkaen studiotuotantoihin. Ennen hankintapäätöstä suosittelemme vertailemaan markkinoilla olevia studiopalveluja tutustumalla tiloihin paikan päällä. Koe Stremian laatu ja monipuolisuus varaamalla esittelykierros. Tervetuloa!

Webinaari studio

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla, kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa. Monipuolinen ja kompakti kokonaisuus.

Visuaalisuus

8 kpl 75" ja 2 kpl 85" taustanäyttöä

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 5 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

55 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Yhdistetty lounge ja maskeeraustila 10 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Erillinen neukkari kuudelle henkilölle.

Tutustu tarkemmin
Hybriditapahtuma

Virtuaalistudio

Stremian lippulaivapalvelu. Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut katosta lattiaan.

Visuaalisuus

Täysin virtuaalisesti vaihdettava

Studiossa esiintyvien määrä

Max. 10 henkilöä

Kameroiden määrä

5 kpl

Koko

100 m2

Integrointi

Studio yhdistetty valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin

Asiakastilat

Erillinen lounge 20 henkilölle, jossa tarjolla kahvi/tee ja kylmiä juomia. Tämän lisäksi erillinen maskeeraustila kahdelle ja erillinen neukkari kahdeksalle henkilölle.

Tutustu tarkemmin