hero-banner

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtumassa kaikki esiintyjät ja katsojat osallistuvat tapahtumaan etäyhteyksien avulla. Huolehdimme puolestanne Teams, Zoom ja Webex -tapahtumien luomisen ja hallinnoinnin.

Virtuaalitapahtumat kattavalla kokemuksella

Virtuaalitapahtumassa kaikki esiintyjät ja katsojat osallistuvat tapahtumaan etäyhteyksien avulla. Etäyhteydet punotaan yhteen miksaamalla Stremian lähetyskeskuksessa. Keskuksesta lähetys voidaan jakaa eteenpäin esimerkiksi Teams, Zoom, Webex, Facebook, Youtube, Instagram tai salasanasuojatusti Stremian omaan Mediaserver julkaisualustalle.

Virtuaalitapahtuman ohjaustyön keskittäminen ammattilaiselle mahdollistaa jouhevan ja ammattitasoisen lopputuloksen. Tuolloin esiintyjävaihdot ja ruudunjaot tapahtuvat hallitusti, kuvan päälle voidaan ohjata grafiikkaa ja taustalle lisätä musiikkia. Tärkeimpänä ominaisuutena on vastuun siirto tekniikan toimivuudesta tilaisuuden järjestäjältä ulkopuoliselle ammattilaiselle.

Päälähetys, breakout rooms, etäyhteys, chat, äänestys

Järjestämme tarvittaessa kaikki toiminnallisuudet samaan pakettiin, jolloin virtuaalitapahtuma on yksi selkeä ja helppokäyttöinen kokonaisuus.

Tukea kaikissa tilanteissa

Autamme sinua kaikessa ennen lähetystä ja sen aikana. Tavoitteemme on yhteinen! Virtuaalitapahtumassa äänensä saavat kuuluviin sekä organisaatiosi että yleisösi. Onnistunut tapahtuma hyödyttää molempia, siksi laadulla on väliä. Voit ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi, mitä tarvitset. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Ota yhteyttä