hero-banner

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtuma on kokonaan verkossa toteutettava tapahtuma, jossa esiintyjät ja osallistujat kohtaavat toisensa etäyhteyksien avulla. Virtuaalitapahtumalla tavoitat laajemman yleisön perinteiseen tapahtumaan verrattuna ja osallistujat ja esiintyjät voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Me tarjoamme tapahtumallesi laadukkaan teknisen toteutuksen.

Virtuaalitapahtumat kattavalla kokemuksella

Virtuaalitapahtumassa kiinnostavan sisällön lisäksi avainasemassa on laadukas tekninen toteutus. Virtuaalitapahtuman ohjaustyön keskittäminen ammattilaiselle mahdollistaa onnistuneen ja ammattitasoisen lähetyksen. Visuaalisesti hyvin toteutettu online-lähetys parantaa osallistujien keskittymistä ja sitoutumista virtuaalitapahtumaan. Esiintyjävaihdot ja näytön jakaminen tapahtuvat hallitusti, lähetyskuvaan voidaan lisätä grafiikkaa ja taustalle musiikkia. Huolehdimme puolestanne virtuaalitapahtuman luonnin ja hallinnoinnin ja tarjoamme myös osallistujia aktivoivia palveluja ja työkaluja. Kun siirrät vastuun tekniikan toimivuudesta ammattilaiselle voit itse keskittyä kiinnostavan, koskettavan ja merkityksellisen sisällön tuottamiseen.

Virtuaalitapahtuman osallistujat kohtaavat sekä organisaatiosi että muut osallistujat vuorovaikutteisesti etäyhteyksien kautta. Etäyhteyksiä ohjataan Stremian lähetyskeskuksessa, jossa lähetys kootaan toimivaksi kokonaisuudeksi ja striimataan valitsemallenne julkaisualustalle, esimerkiksi Teams, Zoom, Webex, YouTube, Facebook Live tai Instagram Live. Valittavanasi on myös Stremian oma julkaisualusta, Mediaserver, joka sisältää halutessasi moderoitavan chat-toiminnon, kirjautumiskyselyn ja salasanasuojauksen.

Onnistunut virtuaalitapahtuma vaatii teknisen puolen huippuosaamista. Tavoitteemme on yhteinen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu virtuaalitapahtuma hyödyttää kaikkia osapuolia, siksi laadulla on merkitystä. Asiantunteva henkilöstömme on käytössäsi jo tapahtuman suunnitteluvaiheesta alkaen ja huolehtii teknisestä toteutuksesta lähetyksen aikana. Voit ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi mitä tarvitset. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Elämyksellinen virtuaalitapahtuma

Päälähetys, Breakout rooms, Etäyhteys, Chat, Äänestys. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi toiminallisuudet samassa palvelussa, jolloin virtuaalitapahtumasi on selkeä ja helppokäyttöinen kokonaisuus. Kysy lisää!