hero-banner

Monipuolinen virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtumatuotannon keskittäminen ammattilaiselle takaa laadukkaan lähetyksen ja osallistumiskokemuksen. Asiantunteva henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta ja on mukana suunnittelusta alkaen. Palvelumme sisältää myös monipuolisen lähetysalustamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tulevasta virtuaalitapahtumastasi!

Kattava virtuaalitapahtumapalvelu

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa laajemman yleisön tavoittamisen ja osallistujat ja esiintyjät voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Virtuaalitapahtumassa kiinnostavan sisällön lisäksi avainasemassa on laadukas tekninen toteutus. Virtuaalitapahtuman ohjaustyön keskittäminen ammattilaiselle mahdollistaa onnistuneen ja ammattitasoisen lähetyksen, siksi laadulla on merkitystä. Visuaalisesti hyvin toteutettu virtuaalitapahtuma parantaa osallistujien keskittymistä ja sitoutumista, esiintyjävaihdot ja näytön jakaminen tapahtuvat hallitusti ammattilaisen ohjaamana, lähetyskuvaan voidaan lisätä grafiikkaa ja taustalle musiikkia. Huolehdimme puolestanne virtuaalitapahtuman luonnin ja hallinnoinnin ja tarjoamme myös osallistujia aktivoivia palveluja ja työkaluja. Kun siirrät vastuun tekniikan toimivuudesta ammattilaiselle voit itse keskittyä kiinnostavan, vaikuttavan ja merkityksellisen sisällön tuottamiseen.

Virtuaalitapahtuman osallistujat kohtaavat sekä organisaatiosi että muut osallistujat vuorovaikutteisesti etäyhteyksien kautta. Käytännössä etäyhteyksiä ohjataan Stremian lähetyskeskuksessa, jossa lähetys kootaan toimivaksi kokonaisuudeksi ja striimataan valitsemallenne lähetyslustalle. Valittavanasi on myös Stremian oma julkaisualusta Mediaserver, joka on räätälöitävissä brändisi tai tapahtumasi ilmeen mukaisesti. Alusta sisältää kattavasti monipuolisia ominaisuuksia ja tarjoaa osallistujille useita mahdollisuuksia vuorovaikutukseen.
 

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät

Palvelumme on taloudellinen

Ulkoistaessasi teknisen toteutuksen meille, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä sisältöön. Sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon tai lisensseihin, saat meiltä kaiken tarvittavan. Palvelumme ei sisällä kiinteitä kuukausimaksuja. Virtuaalinen toteutus säästää myös osallistujien aikaa.

Olemme luotettava kumppani

Virtuaalitapahtuman suunnittelu on sinulle vaivattomampaa, kun kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta laadukkaasti ja luotettavasti. Käymme läpi tekniset tarpeet tapahtumaa suunniteltaessa huomioiden aina tapahtuman tavoitteet.

Huolehdimme tekniikasta

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen virtuaalitapahtuman toteutukseen. Suunnittelemme yhdessä visuaalisesti toimivan kokonaisuuden, huolehdimme tapahtumasi teknisestä toteutuksesta ja autamme sopivan lähetysalustan valinnassa.

Monipuolinen lähetysalusta

Saat käyttöösi lähetysalustamme. Lähetyssivu personoidaan brändisi mukaan ja saatavilla on chat-työkalu moderoinnilla, aktivointi- ja kirjautumiskyselyitä, salasanasuojaus ja vahva tunnistautuminen. Halutessasi tapahtumasi voidaan striimata myös erilliselle alustalle tai somekanavaan.

Saavutettavuus kauttamme

Virtuaalitapahtumaan voidaan palvelumme avulla liittää myös saavutettavuuspalveluita, kuten tulkkausta ja tekstitystä. Huolehdimme tarvittaessa myös tallenteen tekstittämisestä. Teemme saavutettavuusdirektiivin mukaisia tekstityksiä ja käännöstekstityksiä.

Skaalaudumme tarpeeseen

Kuuntelemme mikä on tapahtumasi tavoite ja tarjoamme tarpeitasi vastaavaa palvelukokonaisuutta. Annamme ammattitaitoista näkemystä tekniseen suunnitteluun. Voit ottaa yhteyttä meihin, vaikka et vielä tietäisi tarkempia yksityiskohtia tapahtumastasi.

Suunnitteletko virtuaalitapahtumaa?

Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelukokonaisuus vastaa juuri teidän tarpeitanne. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja virtuaalitapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.

Virtuaalitapahtumatuotannon eteneminen

  1. Kartoitamme virtuaalitapahtumasi tavoitteet ja suunnittelemme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.
  2. Käymme läpi tapahtuman ohjelman ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Tuottajamme osaavat kysyä kaiken tarvittavan ja opastavat virtuaalitapahtuman suunnittelussa.
  3. Virtuaalitapahtumatuotanto etenee lähetysalustan valmistelulla ja esitysmateriaalien kasaamisella.
  4. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa tapahtumasi laadukkaalla tekniikalla.
  5. Saat tapahtumastasi tallenteen ja statistiikat. Tarvittaessa myös tekstitämme tallenteen.
Title of the document

Olemme saaneet tuotettua tietoturvallisia lähetyksiä, joihin on päästy hyvin mukaan. Yhteistyö Stremian kanssa on ollut ketterää, kun voimme työskennellä suoraan lähetykset toteuttavien ihmisten kanssa, ilman turhia välikäsiä.

Sarianne Niemi, markkinointipäällikkö, Fastems