hero-banner

Referenssit

Luotettavuutta ja laatua tuhansien verkkotuotantojen kokemuksella.

Webinaari

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto on toteuttanut useita kymmeniä digiturvallisuusaiheisia verkkokoulutuksia julkishallinnon työntekijöille. Verkkototeutukset ovat olleet monipuolisia, joissa erityisesti on huomioitu katsojien vuorovaikutus mielipidekyselyillä ja chat viesteillä. Tapahtumiin on lähes poikkeuksetta otettu myös lukuista määrä etäyhteyksiä, jolloin koulutuksiin on saatu mukaan aina paras asiantuntevin luennoitsija.

 

”Siellä on niin luotettava tekniikka ja laadukkaat puitteet, että aika harvalta Suomessa löytyy.

 

– Kimmo Rousku, Digi- ja väestötietovirasto

Verkkokoulutus

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

FINE neuvoo asiakkaita vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasioihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Syyskuussa 2020 aloitimme FINE:n koulutuksien järjestämisen verkossa. Lähetyksen aikana näkyy esittäjän kamerakuva sekä diat. Lähetysnäkymässä on käytössä myös chat työkalu, jonka avulla etäkatsojat voivat esittää kysymyksiä tilaisuuden järjestäjälle.

Virtuaalitapahtuma

Keva

Keva päivä on Kevalle yksi merkittävimmistä vuosittain järjestettävistä asiakas- ja sidosryhmätapahtumista. Aikaisemmin Keva-päivä on järjestetty hybridinä, jolloin tapahtumaan on voinut osallistua paikan päällä Helsingissä tai vaihtoehtoisesti verkon välityksellä. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin puhtaasti virtuaalitapahtumana.

 

“Halusimme toteuttaa elämyksellisen, vuorovaikutteisin tapahtuman, jonka parissa katsojat viihtyvät koko aamupäivän. Esitimme Stremialle toiveen tv-tuotantomaisesta toteutuksesta, jonka yhteistyössä suunnittelimme. Stremian ammattitaito, monikamerakuvaus ja tapahtumaa varten räätälöity lava tekivät lähetyksestä ehjän kokonaisuuden, jossa asiantuntijasisältömme pääsivät hyvin esiin mielenkiintoisella tavalla.”

 

– Marjaana Vuori, viestinnän asiantuntija, Keva

Virtuaalitapahtuma

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry järjestää mm. värikkäitä ja laadukkaita koulutus- ja messutyyppisiä virtuaalisia tapahtumia jäsenilleen ja tekninen toteutus on ollut Stremian osaavissa käsissä. Monipuolisissa verkkolähetyksissä on yhdistelty saumattomasti studiotiloja, eri alustoja ja etäyhteyksiä.

 

”Stremia on kumppani, johon voi luottaa. Jokainen verkkolähetys on tehty ammattitaidolla, laadusta tinkimättä ja aitoja kohtaamisia tarjoten – kiitos Stremia!”

 

– Erika Kuoppa, palvelupäällikkö, Suomen Kosmetologien Yhdistys ry

Virtuaalitapahtuma

Valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvoston kanslian tilauksesta toteutimme laaja-alaisen virtuaalitapahtuman ensimmäisestä Lapsen oikeuksien päivästä, johon yhdistimme eri tapahtumapaikkoja, aikaisemmin kuvattuja tallenteita ja grafiikkaa. Lähetys lähetettiin suorana kaikkiin Suomen peruskouluihin.

Virtuaalitapahtuma

Viestintätoimisto Rianno Communications

Viestintätoimisto Rianno suunnittelee ja toteuttaa asiakasyrityksille monipuolisia viestintäpalveluja. Stremia ja Rianno ovat tehneet tiivistä yhteistyötä useamman PR tapahtuman ja toimittajatilaisuuden virtualisoinnin osalta. Riannon kontaktit ja suunnittelu yhdistettynä Stremian tekniseen osaamiseen ovat olleet toimiva kokoonpano.

 

”Meidän toteuttamissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa viihtyvät sekä asiakkaamme että vieraat. Stremiaan voimme luottaa 100 %:sti, yhdessä voimme tarjota asiakkaallemme parhaan mahdollisen tuloksen.”

 

– Riitta Auvinen, toimitusjohtaja, Rianno Communications

Videotuotanto

Verohallinto

Toteutimme Verohallinnolle TV- ja somekampanjaa varten videospottisarjan, jotka käsittelivät veroilmoituksen jättöä. Kuvaus toteutettiin Stremian studiolla, jonne toimitimme tarvittavan tekniikan ja henkilöstön. Spotit editoitiin jakeluvalmiiksi.

 

”Stremia on pitkäaikainen kumppanimme, mutta TV-tasoista videota emme olleet aiemmin yhdessä tehneet. Ketterästi ja innokkaasti he tarttuivat tähänkin haasteeseen, ja vaikka suunnitelmia ja aikatauluja jouduttiin juuri alkaneen koronan takia miettimään nopeasti uusiksi, kaikki järjestyi ja onnistui.”

 

– Nanna Jussila, viestintäsuunnittelija, Verohallinto