blog-banner

Stremia: Tehokas avustaja webinaarien valmistelussa

Vinkkejä webinaarin järjestämiseen ja esiintymiseen ja valmistautumiseen Etsitkö tehokasta avustajaa webinaarien suunnitteluun ja toteuttamiseen? Stremia, hybridi- ja etätapahtumien tekninen tuottaja, on sinun luotettava kumppanisi. Stremia on toiminut videotuotantojen parissa jo vuodesta 2004 alkaen ja toteuttaa vuosittain yli 800 suoraa verkkotapahtumaa sekä useita videotuotantoja. Lue eteenpäin saadaksesi vinkkejä menestyksekkään webinaarin toteuttamiseen ja esiintymiseen sekä valmistautumiseen. Valmistaudu […]

Vinkkejä webinaarin järjestämiseen ja esiintymiseen ja valmistautumiseen

Etsitkö tehokasta avustajaa webinaarien suunnitteluun ja toteuttamiseen? Stremia, hybridi- ja etätapahtumien tekninen tuottaja, on sinun luotettava kumppanisi. Stremia on toiminut videotuotantojen parissa jo vuodesta 2004 alkaen ja toteuttaa vuosittain yli 800 suoraa verkkotapahtumaa sekä useita videotuotantoja. Lue eteenpäin saadaksesi vinkkejä menestyksekkään webinaarin toteuttamiseen ja esiintymiseen sekä valmistautumiseen.

Valmistaudu huolellisesti

Onnistuneen webinaarin avain on hyvin tehty valmistelu. Ennen itse tapahtumaa kannattaa käyttää aikaa ja energiaa sisällön suunnitteluun ja valmisteluun. Määrittele tarkka tavoite webinaarille ja päätä, millaisia aiheita haluat käsitellä esityksessäsi. Tee selkeä aikataulu ja luettelo tarvittavista materiaaleista, kuten esitysdiat, valmiiksi.

Kun valmistelet puhetta ja esitystäsi, muista mukauttaa se yleisöllesi sopivaksi. Käytä selkeää kieltä ja vältä liikaa teknistä jargonia. Muista myös testata kaikki tekniset laitteet ja yhteydet ennen tapahtuman alkua. Tällä tavoin voit välttää viime hetken ongelmia ja varmistaa sujuvan tapahtuman kulun.

Ole vuorovaikutuksessa yleisön kanssa

Webinaarin tarkoitus on luoda vuorovaikutusta yleisön kanssa, joten pyri ottamaan yleisö mukaan tapahtumaan. Käytä chat-toimintoa tai kysymysten esittämismahdollisuutta, jotta yleisö voi osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä. Muista myös pitää puheesi elävänä ja innostavana, jotta yleisö pysyy kiinnostuneena. Käytä havainnollistavia esimerkkejä ja tarinoita pitääksesi yleisön kiinnostuksen yllä.

Kannattaa myös harkita kutsuvieraan tai asiantuntijan kutsumista mukaan webinaariin. Kutsuvieras voi antaa uusia näkökulmia ja lisätä tapahtuman kiinnostavuutta. Muista kuitenkin ennakoida mahdolliset tekniset haasteet, joita vierailija saattaa kohdata, ja testaa etukäteen kaikki laitteet ja yhteydet.

Tallenna webinaari ja jaa se jälkikäteen

Webinaarin tallentaminen mahdollistaa tapahtuman jakamisen laajemman yleisön kesken jälkikäteen. Hyödynnä tätä mahdollisuutta ja jaa tallenne esimerkiksi verkkosivuillasi tai sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tallenteen niille, jotka eivät pystyneet osallistumaan alkuperäiseen tapahtumaan. Tällä tavoin saat lisää näkyvyyttä ja tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita tai kiinnostuneita kuulijoita.

Stremia, tuhansien verkkotapahtumien ja videoiden toteuttaja, tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut ja tuen menestyksekkään webinaarin järjestämiseen. Luota Stremian vankkaan kokemukseen ja teknisen tuottajan ammattitaitoon, jotta voit keskittyä parhaaseen mahdolliseen webinaarin sisältöön ja esiintymiseen. Ota yhteyttä Stremiaan ja järjestä webinaari, jonka avulla voit vahvistaa asiantuntijaimagoasi ja tavoittaa laajemman yleisön.

Aiheeseen liittyvät artikkelit