Action! Kaikki valmiina odottamassa sinua

Studiossa on kaikki valmiina live-streamausten, tallenteiden ja podcastien toteutukseen. Kävelet sisään ja voimme aloittaa kuvauksen tai äänityksen. Tee vaikutus yleisöösi ammattitason toteutuksella!

Studion esittely

Studiomme varustelu on kattava. Lähtövarustelu sisältää viisi kameraa, mikrofonit, valot ja taustanäytöt. Studion vakiovarusteisiin lukeutuu myös teleprompteri, jonka avulla voit katsoa suoraan kameraan ja lukea samanaikaisesti tekstiä uutisankkurin tavoin näytöltä. Studiolla voi olla yhtäaikaan useita esiintyjiä, jolloin myös panelikeskustelujen järjestäminen on mahdollista.

Podcastien toteuttajille studiossa on neljä suurikalvoista studiomikkiä.

Studion lisäksi on myös erillinen kuvaohjaamo sekä lämpiö esiintyjille ja taustatiimille. Studiolle on mahdollista saada myös maskeeraus palvelu.

Tervetuloa tutustumaan!

Ole rohkea ja ota selvää uusista toteutustavoista! Kerromme sinulle ja tiimillesi kuinka studio palvelee parhaiten esimerkiksi verkkokoulutusten ja henkilöstöinfojen järjestämisessä. Parhaiten tutustuminen uuteen toteutustapaan käy varaamalla aika esittelykierrokselle. Tervetuloa!