hero-banner

UKK

Yleisemmät kysymykset hybridi- tai virtuaalitapahtuman järjestämisestä

TOP 10 kysytyintä hybridi- tai virtuaalitapahtuman järjestämisestä

Tarvitaanko minulta tekniikkaa, lisenssejä tai muuta erityisosaamista tilaisuuden järjestämiseen?

Stremia toteuttaa joka päivä useita hybridi- ja virtuaalitapahtumia. Pidämme huolen, että asiakkaalla on kaikki tarvittava sujuvan etätapahtuman toteutukseen. Stremialta tulee sovittaessa kaikki tapahtumaan tarvittava tekniikka ja henkilöstö. Sinun tapahtumajärjestäjänä tärkeimpänä tehtävänä on keskittyä sisältöön.

Kaikki esiintyjät eivät pääse tapahtumapaikalle vaan osa esiintyisi etänä. Onko tämä mahdollista toteuttaa?

Esiintyjät, jotka eivät pääse fyysisesti paikan päälle liitetään tapahtumatilaan Teams tai Zoom yhteydellä. Tuolloin tapahtumapaikalla olevat katsojat näkevät samanaikaisesti esiintyjän ja esitysmateriaalit esimerkiksi valkokankaalta. Etäkatsoja näkee tapahtumatilassa ja etänä olevat esiintyjät yhdestä Stremian toimittamasta osallistumilinkistä.

Montako katsojaa voi lähetyksellä olla yhtä aikaa?

Alustallamme voi olla lähes rajaton määrä katsojia, emmekä veloita katsojamäärän mukaisesti. Mahdollisia rajoitteita saattaa ilmetä käytettäessä kolmannen osapuolen alustaa, kuten Facebookia tai Youtubea.

Näkyykö esittäjän kamerakuva ja diat samanaikaisesti?

Voimme asettaa näkymään samanaikaisesti kamerakuvan + diat tai vuorotellen kokoruutunäkymässä kamerakuvaa tai esitysmateriaaleja.

Kuinka katsoja voi esittää kysymyksiä järjestäjälle?

Palvelupaketit sisältävät valmiiksi chat toiminnon, jonka avulla katsoja voi esittää kysymyksiä kirjallisesti. Chat on moderoitavissa, jolloin tapahtumajärjestäjä voi itse päättää näytetäänkö kysymystä.

Tuleeko tapahtumasta tallenne?

Teemme tapahtumasta aina tallenteen ja se sisältyy pakettihintaan.

Haluammekin tallenteen tekstitettynä ja editoituna, voiko sen tilata jälkeenpäin?

Tarjoamme saavutettavuus- ja editointipalveluita, jotka voi tilata jälkityökoordinaattoriltamme tai asiakaspalvelustamme myös jälkeenpäin.

Kuinka voin aktivoida etäyleisöä?

Osallistujille voidaan tehdä äänestyksiä ja kyselyjä monilla eri työkaluilla. Tuloksista saadaan grafiikkaa reaaliaikaisesti, jota voi näyttää osana tapahtumaa.

Saanko tietoa etäkatsojista?

Etäkatsojalta voidaan pyytää sisäänkirjautumisen yhteydessä esimerkiksi nimi ja sähköpostitiedot, jotka toimitamme tilaisuuden järjestäjälle. Saamme myös katsojaluvut ja katseluajat tapahtuman eri vaiheista.

Eikö vastausta löytynyt? Asiakaspalvelumme auttaa.