blog-banner

Eihän unohdeta tiimihenkeä?

Kun valoisa aika alkaa lyhentyä ja työmäärä kasvaa samassa tahdissa on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään miten helpottaa omaa työlistaa ja tämän myötä omaa jaksamista. Moni kiirehtii etätapaamisesta toiseen ja palavereja on putkeksi asti. Tasapainoilu sen kanssa, että työ on vain yksi osa arkea ja muuhunkin tulisi säästää energiaa saattaa ajatuksena aiheuttaa myös kuormitusta.

Miten aika riittää kaikkeen?

Kuulostavatko nämä ajatukset tutuilta: Miten aika ja jaksaminen riittävät kaikkeen? Miten rentoutuminen onnistuu, kun sekin tulee aikatauluttaa kalenteriin? Milloin ehdin levätä? Mistä löydän motivaatiota?

Yritysmaailmassa on paljon asioita, joita on tärkeää viestiä eteenpäin: Asiakkaille, henkilöstölle, kollegoille ja muille tahoille, joiden kanssa töitä tehdään. Suosittu tapa tänä päivänä on järjestää tapaamisia etänä ja tämä mahdollistaakin ajankäytön tehokkaammin, kun siirtymisiin ei kulu aikaa. Palaverien väliin voi jäädä pieni hetki aikaa hakea täydennystä kahvimukiin, tai sitten ei. Kun työpäivä päättyy, on mahdollisesti osallistunut jo useampaan tapaamiseen ja vastannut niihin viesteihin, joihin aika on riittänyt. Sama rumba jatkuu seuraavana päivänä.

Huolehditaanko teidän yrityksessänne tiimihengestä?

Me Stremialla haluamme nostaa esille tärkeän asian, jonka iloksemme olemme huomanneet olevan jo osa yhä useamman yrityksen kulttuuria. Riippumatta siitä, missä yrityksen työntekijät fyysisesti ovat, halutaan aika ajoin luoda hetki kuulumisten vaihtoon ja jutella yhdessä missä mennään. Jokaisessa yrityksessä töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen ja yhteisillä arvoilla, jonka vuoksi on erittäin tärkeää, että yritykset pitävät huolta oman henkilöstönsä jaksamisesta. Henkilöstötapahtumien tuottama tunne siitä, että työntekijöistä välitetään, on hyvin tärkeässä roolissa erityisesti kiireisimpinä ajanjaksoina.  Samalla yritykselle tarjoutuu mahdollisuus kertoa mitä kuuluu, missä mennään ja miksi työntekijöiden panosta arvostetaan. Tällaiset tapahtumat parantavat yleensä huomattavasti motivaatiota alasta riippumatta. Ovathan tällaiset tapahtumat jo osa teidän yrityskulttuurianne?

Parhaimmillaan henkilöstötapahtuma jättää hyvän fiiliksen, viestii tehokkaasti ajankohtaisista asioista ja luo arvostusta molempiin suuntiin. Kiireisenä ajanjaksona työntekijät arvostavat myös ajankäytön tehokkuutta, jolloin tapahtuman järjestäminen virtuaalisena voi olla mieluinen vaihtoehto. Hybriditapahtuman etuna puolestaan on tarjota osallistujalle mahdollisuus valita, osallistuuko tapahtumaan omalta kotisohvalta vai saapuuko tapaamaan kollegoja kasvotusten paikan päälle. Oli tapahtuman toteutustyyli mikä tahansa, me Stremialla haluamme ja osaamme auttaa tapahtumanne toteutuksessa yli 10 vuoden kokemuksella.

Vähennä työmäärääsi: Jaa vastuuta meille

Jotta ajankäyttö olisi tehokasta myös tapahtuman suunnittelijoille, me tarjoamme palvelujamme avaimet käteen -periaatteella, jolloin voitte siirtää vastuun kaikkien teknisten yksityiskohtien osalta meille ja keskittyä itse tärkeimpään, eli sisältöön ja viestin välittämiseen. Tärkeän viestin viemiseksi eteenpäin sisältö kannattaa miettiä myös osallistujan näkökulmasta: Hybriditapahtumissa osa innostuu saapumaan paikan päälle esimerkiksi hyvien tarjoilujen perässä ja osa tietenkin arvostaa muutenkin jo läsnäolotapahtumia, tuovathan ne vaihtelua perinteiseen etäpalaveriputkeen. Mutta minkälainen tapahtuma olisi sitouttava ja mielekäs myös etänä striimauksen kautta osallistuville? Palvelumme avulla hybriditapahtumaan voidaan lisätä esimerkiksi chat-keskusteluja ja interaktivoivia kyselyjä, jolloin henkilöstö saa mahdollisuuden tulla kuulluksi myös etäyhteyden kautta. Monissa yrityksissä henkilöstöä on fyysisesti jo pidempienkin välimatkojen päässä. Sujuva kommunikaatio on tunnetusti yksi tärkeimpiä asioita missä tahansa suhteissa, näin on myös työpaikoilla.

Käytettäessä perinteistä, hieman epätarkkaakin, web-kamerakuvaa striimattua tapahtumaa voi olla melko puuduttavaa seurata tunnin ajan läppärin ääressä eikä tekniset yhteydet aina edes välttämättä toimi moitteetta. Kun tapahtuman etätoteutus tehdään laadukkaalla tekniikalla ammattilaisen toimesta, lupaamme, että kuvan ja äänen laatu on aivan eri tasolla. Kameroiden määrää lisäämällä kuvakerronnasta saadaan myös visuaalisesti miellyttävämpää seurata. Sen lisäksi, että me Stremialla tarjoamme tämän kaiken juuri teidän tapahtumaanne räätälöitynä kokonaisuutena, ette tarvitse erikseen kalliita lisenssejä etäyhteyspalveluihin tai erikseen ladattavia sovelluksia. Saatte myös tapahtumasta itsellenne tallenteen myöhempää käyttöä varten, jolloin sisältöön on helppo palata myöhemminkin. Tarvittaessa tallenne on mahdollista saada meiltä myös saavutettavassa muodossa.

Vaihdetaanko ajatuksia?

Olisiko nyt sopiva hetki tapaamiselle henkilöstönne kanssa, jotta voitte yhdessä keskittyä yhteisiin tavoitteisiin ja arvoihin, joita teistä jokainen päivittäin itsenäisessä työssä toteuttaa? – Niin meistäkin. Ulkoistamalla teknisen vastuun toteutuksesta ammattilaiselle, voitte koko henkilöstö nauttia yhdessä laadukkaasta lopputuloksesta ja saada hieman lisäpontta työpäiviin. Kerro meille mitä ajatuksia tämä herätti ja olisiko teidän yrityksessänne mahdollisesti tällaiselle tarvetta, niin mietitään yhdessä minkälainen toteutus toimisi teille parhaiten!

Aiheeseen liittyvät artikkelit