hero-banner

Asiakastarinat

Luotettavuutta ja laatua tuhansien verkkotuotantojen kokemuksella.

Hybriditapahtuma

Adeptus Oy

Adeptus Partners on myynnin, johtamisen ja tunneälyn asiantuntijatalo. Sen filosofian ytimessä on ajatus siitä, että kuten mitä tahansa muutakin taitoa, myös tunneälyä voidaan kehittää – ja se kannattaa, koska sillä on valtava merkitys bisneksen onnistumisessa.

”Ensimmäisestä kerrasta lähtien minuun teki vaikutuksen se, miten itsenäisesti ja ammattitaidolla heidän porukkansa hoiti kaiken. Me emme tienneet mitään tällaisten lähetysten tekemisestä, mutta saimme kaiken avun, mitä tarvitsimme.”

– Mikko Parikka, tunneälyvalmentaja, Adeptus Partners


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Fastems Oy

Iso globaali toimija voi tehdä virtuaalisilla ratkaisuilla tehokkaita markkinoinnin ja myynnin täsmäiskuja. Fastems on hyödyntänyt Stremian palveluita tuloksellisesti.

”Olemme saaneet tuotettua tietoturvallisia lähetyksiä, joihin on päästy hyvin mukaan. Yhteistyö Stremian kanssa on ollut ketterää, kun voimme työskennellä suoraan lähetykset toteuttavien ihmisten kanssa, ilman turhia välikäsiä. Tieto kulkee hyvin ja riittää, kun briiffaamme suunnitelmat kertaalleen.”

– Sarianne Niemi, markkinointipäällikkö, Fastems


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Keva

Keva päivä on Kevalle yksi merkittävimmistä vuosittain järjestettävistä asiakas- ja sidosryhmätapahtumista. Aikaisemmin Keva-päivä on järjestetty hybridinä, jolloin tapahtumaan on voinut osallistua paikan päällä Helsingissä tai vaihtoehtoisesti verkon välityksellä. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin puhtaasti virtuaalitapahtumana.

“Halusimme toteuttaa elämyksellisen, vuorovaikutteisin tapahtuman, jonka parissa katsojat viihtyvät koko aamupäivän. Esitimme Stremialle toiveen tv-tuotantomaisesta toteutuksesta, jonka yhteistyössä suunnittelimme. Stremian ammattitaito, monikamerakuvaus ja tapahtumaa varten räätälöity lava tekivät lähetyksestä ehjän kokonaisuuden, jossa asiantuntijasisältömme pääsivät hyvin esiin mielenkiintoisella tavalla.”

– Marjaana Vuori, viestinnän asiantuntija, Keva


Lue lisää

Webinaari

Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Asumisen hinta puhuttaa aina – ja tässä maailmantilanteessa vielä enemmän. Kiinteistöliitto Uusimaa kouluttaa jäsenyhtiöitään säännöllisillä webinaareilla.

”On helppoa, kun asiantuntijamme ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin omaan sisältöönsä. Lähetyksen tekniikan toimivuus sekä äänen ja kuvan laatu on aina ollut aivan loistavaa. Osa asiantuntijoistamme on kokeneita esiintyjiä. Silti tilanne voi vähän jännittää, mutta studiolla on aina hyvä tunnelma ja ihmiset leppoisia. Jos itse onkin alussa hermostunut, täällä stressitaso laskee.”

– Ann-Mari Sandholm, viestintä- ja palvelukoordinaattori, Kiinteistöliitto Uusimaa ry


Lue lisää

Hybriditapahtuma

Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy

Säännölliset verkkotapahtumat helpottavat yritysten rekrytointia ja antavat opiskelijoille arvokkaita ensikontakteja.

”Kartoitimme vaihtoehtoja ja meidät vakuutti Stremian palvelujen selkeys, mainiot studiotilat sekä vastuullisen tuottajan malli. Ne antoivat kaikki positiivisen kuvan.”

– Jyrki Palmu, myynti- ja markkinointijohtaja, Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy


Lue lisää

Webinaari

Steripolar Oy

Terveysteknologiayritys Steripolar alkoi striimata myyntikokouksiaan koko henkilöstölle. Nyt sisäinen viestintä tavoittaa henkilökunnan helposti ja näyttävästi.

”Kaikki on ollut äärimmäisen ammattimaista tarjouspyynnöstä toteutukseen ja jälkimarkkinointiin asti. Jos itse on vähän epävarma, että mitä tapahtuu tai jonkun videon näkyvyys arveluttaa, heidän rauhoittava viestinsä on aina heti, että ’kaikki onnistuu, laitetaan toimimaan'”


– Annukka Seppä, viestintäpäällikkö, Steripolar Oy


Lue lisää

Hybriditapahtuma

Technopolis Oy

Verkkotapahtumat ovat Technopoliksen eläväisten kampusten jatke. Stremia ja Technopolis tarjoavat yhteistyössä hybriditapahtumat avaimet käteen -palveluna.

”Technopoliksen kampukset ovat yhdistettävissä toisiinsa virtuaalisesti: tapahtuman voi siis järjestää saman aikaisesti ympäri Suomea tai Eurooppaa. Me ja asiakkaamme olemme tämän myötä löytäneet aivan uusia kohderyhmiä.”

– Saana Sandberg, tapahtumakoordinaattori, Technopolis


Lue lisää

Studiotapahtuma

Teva Finland Oy

Lääkeyhtiö Teva Finland Oy uudisti verkkokoulukonseptinsa alkuvuodesta 2023. Verkkotapahtuman toteutuksessa turvauduttiin Stremian ammattitaitoon ja Helsinki studion laadukkaaseen tekniikkaan. Yhteistyö on tullut tutuksi jo parin vuoden ajalta.

”TevaTalkin katsojat ovat olleet aktiivisesti livelähetyksissä mukana ja se on näkynyt mm. suoran verkkolähetyksen kysymysmäärissä, mikä ei webinaareissa ole itsestäänselvyys. Katsojat ovat selkeästi kiinnostuneita käsillä olevasta aiheesta ja käyttävät tilaisuuden hyödykseen, jossa voivat esittää tarkentavia kysymyksiä alan huippuasiantuntijoille.”

– Maarit Elg, markkinointipäällikkö, Teva Finland Oy


Lue lisää

Studiotapahtuma

Veikkaus Oy

Henkilöstöviestinnässä kannattaa käyttää moderneja keinoja. Veikkaus luo yrityksen me-henkeä näyttävillä ja säännöllisillä live-lähetyksillä.

”Me hoidamme oman tonttimme ja he omansa. Stremialaiset ovat hyvin joustavia ja ratkaisukeskeisiä siinä vaiheessa, kun me keksimme mitä tahansa kommervenkkejä”

– Annina Heikelä, yhteisömanagari, Veikkaus Oy


Lue lisää

Videotuotanto

Verohallinto

Toteutimme Verohallinnolle TV- ja somekampanjaa varten videospottisarjan, jotka käsittelivät veroilmoituksen jättöä. Kuvaus toteutettiin Stremian studiolla, jonne toimitimme tarvittavan tekniikan ja henkilöstön. Spotit editoitiin jakeluvalmiiksi.

”Stremia on pitkäaikainen kumppanimme, mutta TV-tasoista videota emme olleet aiemmin yhdessä tehneet. Ketterästi ja innokkaasti he tarttuivat tähänkin haasteeseen, ja vaikka suunnitelmia ja aikatauluja jouduttiin juuri alkaneen koronan takia miettimään nopeasti uusiksi, kaikki järjestyi ja onnistui.”

– Nanna Jussila, viestintäsuunnittelija, Verohallinto


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Viestintätoimisto Rianno Communications

Viestintätoimisto Rianno suunnittelee ja toteuttaa asiakasyrityksille monipuolisia viestintäpalveluja. Stremia ja Rianno ovat tehneet tiivistä yhteistyötä useamman PR tapahtuman ja toimittajatilaisuuden virtualisoinnin osalta. Riannon kontaktit ja suunnittelu yhdistettynä Stremian tekniseen osaamiseen ovat olleet toimiva kokoonpano.

”Meidän toteuttamissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa viihtyvät sekä asiakkaamme että vieraat. Stremiaan voimme luottaa 100 %:sti, yhdessä voimme tarjota asiakkaallemme parhaan mahdollisen tuloksen.”

– Riitta Auvinen, toimitusjohtaja, Rianno Communications.


Lue lisää