hero-banner

Virtuaalistudio

Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut.

Näyttävät ja viimeistellyt virtuaalitapahtumat studiossa

Virtuaalistudio on Stremian monipuolisin tuotantokeskus, joka mahdollistaa ammattitasoisen virtuaalitapahtuman järjestämisen. Studiossa voi olla samanaikaisesti kymmenen esiintyjää ja tilava lounge tila mahdollistaa esimerkiksi yhteistyökumppaneiden mukaanoton virtuaalitapahtumaan. Studio on integroitu valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin, jolloin osallistuminen virtuaalitapahtumaan kaksisuuntaisesti on myös mahdollista.

Virtuaalistudio on suunniteltu yksilöllisten virtuaalitapahtumien järjestämiseen. Studion ydin on digitaalisesti vaihdettava ympäristö. Tapahtumaympäristö voi sijoittua esimerkiksi luontoon, tuotantotiloihin tai uutisstudioon. Valittavissa on useita valmiita vaihtoehtoja tai tarvittaessa räätälöimme täysin yksilöllisen kokonaisuuden vastaamaan asiakkaan brändiä.

Studiotuotantomme ovat aina monikameratuotantoja. Kuva-, ääni- ja valotekniikkamme vastaa tv-tuotantojen laatua. Laadukas visuaalinen toteutus varmistaa katsojien mielenkiinnon ja tukee sanomasi perille menoa. Toteutamme lähetyksesi suorana tai tallenteena. Molemmissa lopputulokset ovat yhtä korkealuokkaisia.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Tervetuloa tutustumiskäynnille studioillemme!
 

Selkeä

Asiantunteva henkilöstö ja alan viimeisin teknologia samassa paketissa. Saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta.

Yksilöllinen

Digitaalisesti vaihdettava ympäristö mahdollistaa brändiä ja tapahtuman sisältöä tukevan visuaalisuuden.

Luotettava

Kuva-, ääni- ja valotekniikkamme vastaa tv-tuotantojen laatua. Verkkoyhteytemme on kahdennettu.

Vuorovaikutteinen

Studio integroitu valmiiksi Teams, Zoom ja Webex järjestelmiin. Esiintyjät ja katsojat voivat olla kaksisuuntaisesti mukana tapahtumassa.

Viihtyisä

Panostamme viihtyvyyteen myös lähetyksen ulkopuolella. Lämpiössä tarjolla erikoiskahveja ja virvokkeita.

Yhdistävä

Taustatiimisi voi kokoontua erillisessä kokoushuoneessa. Ohjaamo ja maskeerauspiste ovat niin ikään omia, rauhoitettuja tilojaan.

Ota yhteyttä