hero-banner

Studiopalvelut tuotantoyhtiöille

Stremian virtuaalistudio on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tuotantoyhtiöille monipuolisen ja kustannustehokkaan työympäristön tv-tuotantojen toteuttamiseen. Studion valmistelu monikamerakuvauksia varten vie vain muutaman tunnin ja kaikki tarvittava tekniikka on kiinteästi heti käytettävissä.

Virtuaalistudiollamme toteutat näyttävät tv-tuotannot laadukkaasti

Studiolla toteutettavien tv-tuotantojen valmistelu kuvauksia varten vaatii perinteisesti paljon resursseja. Studiotila, kuvauslaitteisto, ulkotuotantoauto ja lavasteet hankitaan erikseen, jolloin kasvavien kulujen vuoksi kuvataan useampi jakso peräkkäin. Koko tuotantotiimille tämä on suuri ponnistus ja kuvauspäivät voivat olla pitkiä. Virtuaalistudiomme on kustannustehokas tuotantoympäristö, jonka valmistelu ohjelman kuvauksia varten on ketterää. Kuvaustyö toteutetaan monikameratekniikalla robottikameroilla ja laadukas ohjaamomme on valmiina käyttöön. Robottikamerat mahdollistavat pienemmän työryhmän ja kustannukset pysyvät maltillisina. Myös operoituja kameroita voidaan tarvittaessa lisätä studioon.

Koska aloituskustannukset ovat pieniä perinteiseen tuotantotapaan verraten, virtuaalistudiolla on mahdollista toteuttaa ohjelmia jakso kerrallaan. Virtuaalistudio soveltuu erityisen hyvin ohjelmaformaatteihin, joissa käsitellään ajankohtaisia asioita, kuten keskusteluohjelmat ja tietokilpailut. Koska virtuaalistudiolla ei ole välttämätöntä kuvata useampaa jaksoa peräkkäin, antaa väljempi aikataulu mahdollisuuden käsikirjoittajille muokata sisältöä jakso kerrallaan. Myös virtuaalisten lavasteiden muokkaus on huomattavasti keveämpää. Studiotuotantomme ovat aina monikameratuotantoja. Kuva-, ääni- ja valotekniikkamme vastaavat tv-tuotantojen laatua. Laadukas visuaalinen toteutus tukee tuotantosi mielenkiintoista sisältöä.

Saisimmeko olla tuotantosi tukena? Tervetuloa tutustumiskäynnille virtuaalistudiollemme!

Näyttävät virtuaaliset lavasteet

Virtuaalilavasteet mahdollistavat tuotannon käynnistämisen nopeasti muutamassa tunnissa. Budjetti ei kulu erillisiin rakennus- ja purkupäiviin tai lavasteiden logistiikka- ja varastointikustannuksiin.

Lisätty todellisuus AR-grafiikalla

AR-grafiikka mahdollistaa näyttävän ja samalla yksityiskohtaisen tiedon esittämisen. AR-grafiikka soveltuu esimerkiksi kilpailutulosten näyttämiseen tai toimii tukena muulle lavastukselle.

Kaikki tekniikka samasta paikasta

Studio ja ohjaamo ovat heti käytössä. Lisäkuluja ei tule ulkotuotantoautosta ohjaamon ollessa valmiina tai tekniikasta studion sisältäessä kaiken tarvittavan tekniikan monikameratuotantoihin.

Tarpeeseesi mukautuva tuotantotila

Studio toimii myös perinteiseen tapaan seiniä kiertävillä molttoneilla, palamatolla ja studioon tuotavilla lavasteilla. Käytössäsi on edelleen monipuolinen valaistus ja valmis kuva- ja äänitekniikka. AR-grafiikka toimii myös perinteisen lavastuksen kanssa.

Toimivat logistiset ominaisuudet

Studio sijaitsee keskeisellä paikalla muutama kilometri Helsingin Pasilasta pohjoiseen. Studion katutason pariovista voidaan studiotilaan kuljettaa tarvittaessa pakettiauton kokoista rekvisiittaa ja studion vieressä on iso ja lämmin varastohalli.

Varmennetut yhteydet

Teemme työksemme suoria lähetyksiä. Verkkoyhteytemme on kahdennettu ja pystymme liittymään myös Pasilan lähetyskeskukseen mustalla kuidulla. Komentoyhteydet ja Ylen sisäverkko saadaan toimimaan tuotantotiloissamme.

Liveyleisöä mukaan kuvauksiin

Mikäli ohjelmaidea kaipaa myös liveyleisön läsnäoloa vuorovaikutuksen luomiseksi saadaan studioon paikat tarvittaessa jopa 20 hengen yleisölle, riippuen, minkälainen asettelu tuotantoa varten studiotilaan halutaan.

Palveluvalikoimamme on laaja

Stremia tarjoaa kaiken teknisen varustelun, virtuaalilavasteiden suunnittelun ja teknisen henkilöstön yhdessä paketissa. Huolehdimme teknisestä toteutuksesta laadukkaasti tuotannon alusta loppuun.

Viihtyisä tilakokonaisuus käytössäsi

Panostamme viihtyvyyteen myös lähetyksen ulkopuolella. Lämpiössä on tarjolla erikoiskahveja ja virvokkeita. Taustatiimi voi kokoontua erillisessä kokoushuoneessa, ohjaamo ja maskeeraushuone ovat omia tilojaan.

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme lisätietoja!

  • Tea Theis
  • tea@stremia.fi
  • 044 978 2137
  • Jarkko Laaksonen
  • jarkko@stremia.fi
  • 0400 959 272