hero-banner

Meistä

Striimauksen ammattilainen ja yritysasiakkaiden striimauskumppani jo vuodesta 2011 lähtien. Saat meiltä hybriditapahtumien, virtuaalitapahtumien ja webinaarien teknisen toteutuksen laadukkaasti ja luotettavasti, kaikki tarvitsemasi tekniset palvelut löytyvät saman katon alta.

Stremia - striimauksen ammattilainen

Stremia on toiminut videotuotantojen parissa jo vuodesta 2004 alkaen. Alkuvuosina toteutimme videoita yritysviestinnän käyttöön ja toimimme useiden tv-ohjelmien kuvaajana Yleisradiolle, MTV:lle ja Sanomalle. Vuodesta 2011 lähtien olemme toteuttaneet striimattavia tapahtumia. Striimauksen lisäksi teemme edelleen videotuotantoja ja editointia, sekä lisäksi tarjoamme saavutettavuuspalveluja ja kongressitekniikkaa.

Nykyisin Stremialla on 15 vakituista striimauksen ja videotuotannon ammattilaista. Toteutamme vuosittain yli 800 suoraa verkko- ja hybriditapahtumaa sekä useita videotuotantoja. Toimipisteemme ovat Helsingissä ja Tampereella, mutta toteutamme tapahtumia koko Suomen alueella. Asiakkainamme on merkittäviä suomalaisia julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijoita, joille toimitamme tapahtumaan tarvittavan tekniikan kokonaisvaltaisena palveluna ja avaimet käteen -periaatteella.
 

Yritysasiakkaiden striimauskumppani

Striimaus on tänä päivänä tärkeä osa useiden yritysten ja organisaatioiden viestintää ja tapahtumia, kun halutaan viestiä laajasti ja tehokkaasti. Oli kyseessä sisäinen tilaisuus tai avoin koulutus tai tapahtuma, osallistumismahdollisuus halutaan tarjota myös yleisölle, joka ei fyysisesti pääse paikalle. Striimauksen tuleekin tänä päivänä palvella etäosallistujia entistä monipuolisemmin, jotta tapahtuma sitouttaa ja aktivoi yleisöä osallistumistavasta riippumatta.

Meillä Stremialla on kattava osaaminen ja laadukas palvelutarjonta niin webinaarien, verkkokoulutusten kuin hybriditapahtumien toteutukseen. Tuomme kaiken tarvittavan tekniikan tapahtumapaikalle tai striimattava verkkotapahtuma voidaan toteuttaa myös studiollamme Helsingin Metsälässä. Ammattitaitoinen tuotantotiimimme räätälöi aina asiakasyrityksen tarpeeseen sopivimmat ratkaisut ja tekninen tiimimme toteuttaa tapahtuman laadukkaasti tv-tasoisella tekniikalla.
 

Mistä aloittaa?

Kun suunnittelet tapahtumaa, joka halutaan myös striimata, voit olla meihin yhteydessä jo heti alkuvaiheessa. Säästät aikaa konsultoimalla ammattitaitoisia tuottajiamme, jotka osaavat kertoa heti, mitä teknisiä asioita tapahtuman suunnittelussa kannattaa huomioida jo hyvissä ajoin. Tuottajamme myös ideoivat kanssasi millä tavoin striimin päässä olevaa yleisöä voidaan aktivoida ja osallistaa tapahtumassa. Räätälöimme tapahtumaanne sopivan kokonaisuuden juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja toteutamme kaiken laadukkaasti ja luotettavasti. Sinun ei siis tarvitse tietää minkälainen palvelukokonaisuus pitäisi hankkia tai mitä kaikkea tekniseen toteutukseen tarvitaan, me osaamme ja haluamme auttaa.

Saat meihin yhteyden alla olevalla lomakkeella, vastaamme sinulle pian! Voit myös olla yhteydessä suoraan tuottajiimme tai varata kalenterista itsellesi sopivan ajan konsultaatioon. Suorat yhteystietomme ja kalenterivarauksen löydät Ota yhteyttä -sivulta. Palveluistamme voit lukea tarkemmin täältä.

Upeat puitteet, sekä lukuisia kiinnostavia vieraita ja puheenvuoroja tämän kevään Tunneäly Summitissa @hiltonhelsinkistrand issa. Teemana tänä vuonna on jokaista meitä koskettava ja tärkeä aihe #asiakaskokemus. Mahtavaa olla jälleen mukana @adeptusvalmentajat järjestämässä tilaisuudessa! 

Toivotamme kaikille hyvää ystävänpäivää! 💜

#tunneälysummit2024 #tunneäly #hybriditapahtuma #monikameratuotanto #striimaus #ystävänpäivä
Videokuvauksia Merenkulun turvallisuuskeskuksessa 🎥🌊 @meriturva_safety @sykeresearch

#videokuvaus #videotuotanto #stremialive
Vuoden viimeinen lähetys alkaa! ✨

Siirrymme joulun viettoon perjantaina 22.12. ja seuraavat tuotannot pyörähtävät käyntiin pian loppiaisen jälkeen. Ensi vuodelle varauksia tehdään jo hyvää vauhtia, tavoitat meidät tutusta osoitteesta info@stremia.fi. 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein mukavaa joulun aikaa ja onnellista vuoden vaihdetta! 🤗🎄💫

#striimaus #studiotapahtuma #webinaari #hybriditapahtuma #virtuaalitapahtuma #tapahtumat #monikameratuotanto #livestream #streamaus #kongressitekniikka #saavutettavuus
Tänään se alkaa nimittäin viisi päiväinen suoralähetys #etäTET @nuortennyt tapahtuma. Tiukkaa tykitystä heti maanantaiaamusta alkaen 🔥
Olimme tänään mukana @sykeresearch järjestämässä roskatempauksessa kesäisessä Helsingissä ☀️🎤🔊

#roskatempaus #plastlife #miljoonaroskapussia #ulkoilmatapahtuma #tietoisku #tekninentoteutus #tapahtumathelsinki
Hieno kevät takana huipputiimin kanssa, nyt on aika juhlistaa kesäjuhlien merkeissä ☀️ Kävimme Laguunissa urheilemassa ja saunomassa, jonka jälkeen saimme huikean perehdytyksen cocktailien pariin matkalla maailman ympäri 🍹

#huipputiimi #kesäjuhlat #stremialive #vesiurheilu #cocktailkoulu @laguuniin  @vipbartendersfi