hero-banner

Palvelut

Kaikki liikkuvan kuvan palvelut samalta toimittajalta. Toteutamme striimausta hybriditapahtumiin, webinaareja ja virtuaalitapahtumia. Lisäksi tarjoamme myös videotuotanto-, editointi- ja saavutettavuuspalveluja. Seuraavassa läpileikkaus kattavasta palvelutarjonnastamme. Tutustu myös studioihimme ja varaa tutustumiskäynti!

Studiotapahtuma

Stremian tv-tasoiset monikamerastudiot ovat käytössäsi, kun haluat mahdollisimman laadukkaan toteutuksen webinaarillesi. Studioillamme on kaikki tekniikka valmiina suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten, sekä osaava henkilökunta huolehtimassa toteutuksesta. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso lisää

Hybriditapahtuma

Hybriditapahtuma yhdistää livetapahtuman ja virtuaalitapahtuman parhaat puolet ja tarjoaa osallistujille monipuolisen ja laadukkaan kokemuksen. Tarjoamalla sekä virtuaalisen, että fyysisen tapahtumakokemuksen voit hyötyä laajemmasta yleisöstä ja esiintyjäkattauksesta. Hybriditapahtumassa osallistujilla on vapaus valita saapuvatko he paikan päälle vai osallistuvatko tapahtumaan virtuaalisesti.

Katso lisää

Webinaari

Webinaari eli verkkoseminaari on verkkolähetys, jota osallistujat seuraavat omilta päätelaitteiltaan paikasta riippumatta. Webinaarissa voit tiedottaa, opastaa ja viestiä tehokkaasti. Webinaari voidaan toteuttaa kokonaan virtuaalitapahtumana, jolloin myös esiintyjät osallistuvat etäyhteyden avulla, tai esiintyjät ovat läsnä ja yleisö etäyhteyden päässä. Toteutustavasta riippumatta tarjoamme verkkotapahtumallesi kaiken tarvittavan tekniikan.

Katso lisää

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtuma on kokonaan verkossa toteutettava tapahtuma, jossa esiintyjät ja osallistujat kohtaavat toisensa etäyhteyksien avulla. Virtuaalitapahtumalla tavoitat laajemman yleisön perinteiseen tapahtumaan verrattuna ja osallistujat ja esiintyjät voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Me tarjoamme tapahtumallesi laadukkaan teknisen toteutuksen.

Katso lisää

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa.

Katso lisää

Virtuaalistudio

Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut.

Katso lisää

Videotuotanto

Toteutamme videoinserttejä, joita voidaan esittää myös osana virtuaalitapahtumaa ja editoimme tapahtumatallenteesta koosteen.

Katso lisää

Saavutettavuus ja viittomatulkkaus

Stremia tarjoaa webinaareihinsa ja olemassa oleviin videoihin kaikki tarvittavat saavutettavuuspalvelut. Stremialta löytyy sekä henkilöstö että tekniikka ja saavutettavuuspalvelut on helppo hankkia muun tuotannon yhteydessä

Katso lisää

Kongressitekniikka

Tulkkaus ja äänentoisto myös läsnäolotapahtumiin

Katso lisää

Luotettava yhteistyökumppani

Toteutamme päivittäin useita eri tapahtumia ympäri Suomea. Tutustu aikaisempiin töihimme.

Kansallisarkisto webinaari