hero-banner

Hybriditapahtumat ammattitaidolla toteutettuna

Kattava hybriditapahtumapalvelumme tarjoaa kaiken tarvittavan tekniikan ja teknisen henkilöstön tapahtumaasi. Palvelumme skaalautuu tapahtumasi tarpeisiin ja valitsemasi tapahtumapaikan vaatimuksiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut hybriditapahtuma monipuolisella ja laadukkaalla osallistumiskokemuksella.

Onnistu hybriditapahtuman järjestämisessä

Hyvin toteutettu hybriditapahtuma yhdistelee läsnäolotapahtuman ja virtuaalitapahtuman elementtejä tarjoten jokaiselle osallistujalle korkealaatuisen tapahtumakokemuksen. Onnistuneessa hybriditapahtumassa toimiva tekniikka, kokemus ja tietotaito ovat keskeisessä asemassa. Hybriditapahtumapalvelumme sisältää kaiken tarvittavan tapahtumatekniikan, kuten äänentoiston ja näyttöratkaisut, jotka integroidaan saumattomasti striimauslaitteiston kanssa. Asiantunteva tiimimme ja laadukas teknologiamme takaavat, että hybriditapahtumastasi tulee sujuva ja vaikuttava kokemus kaikille osallistujille.

Hybriditapahtumapalvelumme on kattava. Se mahdollistaa striimauksen tapahtumapaikalta, interaktiivisuuden liveyleisön ja etäosallistujien välillä, etäesiintyjät sijainnista riippumatta, etukäteen kuvatut videoinsertit, suorat yhteydet eri tapahtumapaikkojen välillä, yleisökysymykset ja osallistavat äänestykset. Ammattilaistemme laajan tapahtumakokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan tapahtumaasi räätälöidyn toteutusratkaisun, joka vastaa juuri sinun tapahtumasi tarpeita ja tavoitteita. Ulkoistamalla hybriditapahtumasi teknisen toteutuksen meille voit keskittyä tapahtumasi sisältötavoitteisiin ja osallistujien elämykseen. Hyvin toteutetusta hybriditapahtumasta hyötyvät kaikki – osallistujat, tapahtumajärjestäjät, esiintyjät ja kumppanit.

 

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät

Osallistuja tapahtumapaikalla

Tapahtumapaikalla oleva katsoja näkee paikalla olevan esiintyjän tapahtumatilassa. Hän kuulee äänen kaiuttimista ja näkee esitysmateriaalit kuten diat valkokankaalta. Etäesiintyjän kuvan ja esitykset näkyvät tapahtumatilan valkokankaalla. Etäkatsojien lähettämät kysymykset ja kommentit näkyvät sovittaessa valkokankaalta.

Esiintyjä tapahtumapaikalla

Tapahtumapaikalla oleva esiintyjä puhuu aina mikrofoniin, jotta ääni kuuluu etänä oleville sekä myös vahvistettuna tapahtumatilassa. Esiintyjä vaihtaa esitysmateriaalejaan kuten dioja tietokoneelta tai clikkeriä käyttäen. Esitysmateriaalit siirtyvät tapahtumatilan valkokankaalle ja etäkatsojille samanaikaisesti.

Etäkatsoja

Etäkatsoja liittyy tapahtumaan Stremian toimittamasta tapahtumalinkistä. Tapahtumaan voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella. Etäkatsoja näkee ohjelman mukaisesti tapahtumatilan ja etäesiintyjät. Kuvatilassa näkyy esittäjän kamerakuva sekä esitysmateriaalit rinnakkain. Etäkatsoja voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja chat työkalun avulla.

Etäesiintyjä

Etäesiintyjä liittyy tapahtumaan Teams tai Zoom yhteyttä käyttäen. Etäesiintyjän kamerakuva, ääni ja ruudunjako näkyvät tapahtumatilan valkokankaalla ja etäosallistujille. Etäesiintyjä näkee sovittaessa tapahtumatilan kamerakuvan tai kuvan jota näytetään etäosallistujille ja tapahtumatilaan.

Tapahtumajärjestäjä

Tapahtumajärjestäjän tärkein tehtävä on keskittyä sisältöön. Tapahtumajärjestäjä on tapahtumapaikalla. Hän näkee paikalla olevat esiintyjät ja katsojat sekä etäesiintyjät. Tapahtumajärjestäjä seuraa etäkatsojien lähettämiä chat viestejä, joita voidaan moderoida tai julkaista automaattisesti kaikille osallistujille. Tapahtumajärjestäjä voi julkaista myös äänestyksiä, joita voidaan suunnata paikalla oleville ja etäkatsojille.

Stremia

Stremia järjestää kaiken tarvittavan tekniikan ja henkilöstön onnistuneen hybriditapahtuman toteutukseen.

Suunnitteletko hybriditapahtumaa?
Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelu vastaisi juuri teidän tarpeitanne. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

hybriditapahtuma mikrofoni

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja verkkotapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.

Hybriditapahtumatuotannon eteneminen

  1. Kartoitamme tapahtumasi tavoitteet ja suunnittelemme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.
  2. Käymme läpi tapahtuman ohjelman ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Tuottajamme osaavat kysyä kaiken tarvittavan ja opastavat hybriditapahtuman suunnittelussa.
  3. Hybriditapahtumatuotanto etenee lähetysalustan valmistelulla ja esitysmateriaalien kasaamisella.
  4. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa tapahtumasi laadukkaalla tekniikalla.
  5. Saat tapahtumastasi tallenteen ja statistiikat. Tarvittaessa myös tekstitämme tallenteen.
Title of the document

Ensimmäisestä kerrasta lähtien minuun teki vaikutuksen se, miten itsenäisesti ja ammattitaidolla heidän porukkansa hoiti kaiken. Me emme tienneet mitään tällaisten lähetysten tekemisestä, mutta saimme kaiken avun, mitä tarvitsimme.

Mikko Parikka, toimitusjohtaja ja tunneälyvalmentaja, Adeptus Oy