hero-banner

Hybriditapahtumat ammattitaidolla toteutettuna

Kattava hybriditapahtumapalvelumme tarjoaa kaiken tarvittavan tekniikan ja teknisen henkilöstön tapahtumaasi. Palvelumme skaalautuu tapahtumasi tarpeisiin ja valitsemasi tapahtumapaikan vaatimuksiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut hybriditapahtuma monipuolisella ja laadukkaalla osallistumiskokemuksella.

Onnistu hybriditapahtuman järjestämisessä

Hyvin toteutettu hybriditapahtuma yhdistelee läsnäolotapahtuman ja virtuaalitapahtuman elementtejä tarjoten jokaiselle osallistujalle korkealaatuisen tapahtumakokemuksen. Onnistuneessa hybriditapahtumassa toimiva tekniikka, kokemus ja tietotaito ovat keskeisessä asemassa. Hybriditapahtumapalvelumme sisältää kaiken tarvittavan tapahtumatekniikan, kuten äänentoiston ja näyttöratkaisut, jotka integroidaan saumattomasti striimauslaitteiston kanssa. Asiantunteva tiimimme ja laadukas teknologiamme takaavat, että hybriditapahtumastasi tulee sujuva ja vaikuttava kokemus kaikille osallistujille.

Hybriditapahtumapalvelumme on kattava. Se mahdollistaa striimauksen tapahtumapaikalta, interaktiivisuuden liveyleisön ja etäosallistujien välillä, etäesiintyjät sijainnista riippumatta, etukäteen kuvatut videoinsertit, suorat yhteydet eri tapahtumapaikkojen välillä, yleisökysymykset ja osallistavat äänestykset. Ammattilaistemme laajan tapahtumakokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan tapahtumaasi räätälöidyn toteutusratkaisun, joka vastaa juuri sinun tapahtumasi tarpeita ja tavoitteita. Ulkoistamalla hybriditapahtumasi teknisen toteutuksen meille voit keskittyä tapahtumasi sisältötavoitteisiin ja osallistujien elämykseen. Hyvin toteutetusta hybriditapahtumasta hyötyvät kaikki – osallistujat, tapahtumajärjestäjät, esiintyjät ja kumppanit.

 

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät

Palvelumme on taloudellinen

Ulkoistaessasi teknisen toteutuksen meille, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä sisältöön. Sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon tai lisensseihin, saat meiltä kaiken tarvittavan tapahtumaasi. Palvelumme ei sisällä kiinteitä kuukausimaksuja. Hybriditoteutus säästää myös ympäristöä.

Olemme luotettava kumppani

Tapahtuman suunnittelu on sinulle vaivattomampaa, kun kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta laadukkaasti ja luotettavasti. Käymme läpi tekniset tarpeet tapahtumaa suunniteltaessa huomioiden aina tapahtuman tavoitteet.

Huolehdimme tekniikasta

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan, muttei mitään ylimääräistä. Räätälöimme tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden sisältäen kamerat, mikrofonit, verkkoyhteydet, striimauslaitteiston, esitystekniikan, lähetysalustan ja tallenteen, sekä osaavan henkilöstön.

Monipuolinen lähetysalusta

Saat käyttöösi lähetysalustamme. Lähetyssivu personoidaan brändisi mukaan ja saatavilla on chat-työkalu moderoinnilla, aktivointi- ja kirjautumiskyselyitä, salasanasuojaus ja vahva tunnistautuminen. Halutessasi tapahtumasi voidaan striimata myös erilliselle alustalle tai somekanavaan.

Saavutettavuus kauttamme

Saat meiltä myös tulkkauspalvelut ja tarvittavan tulkkaustekniikan hybriditapahtumaasi. Huolehdimme tarvittaessa myös tallenteen tekstittämisestä lähetyksen jälkeen. Teemme saavutettavuusdirektiivin mukaisia tekstityksiä, sekä käännöstekstityksiä useille eri kielille.

Skaalaudumme tarpeeseen

Kuuntelemme mikä on tapahtumasi tavoite ja tarjoamme tarpeitasi vastaavaa palvelukokonaisuutta. Annamme ammattitaitoista näkemystä tekniseen suunnitteluun. Voit ottaa yhteyttä meihin, vaikka et vielä tietäisi tarkempia yksityiskohtia tapahtumastasi.

Suunnitteletko hybriditapahtumaa?
Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelu vastaisi juuri teidän tarpeitanne. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

hybriditapahtuma mikrofoni

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja verkkotapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.

Hybriditapahtumatuotannon eteneminen

  1. Kartoitamme tapahtumasi tavoitteet ja suunnittelemme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.
  2. Käymme läpi tapahtuman ohjelman ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Tuottajamme osaavat kysyä kaiken tarvittavan ja opastavat hybriditapahtuman suunnittelussa.
  3. Hybriditapahtumatuotanto etenee lähetysalustan valmistelulla ja esitysmateriaalien kasaamisella.
  4. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa tapahtumasi laadukkaalla tekniikalla.
  5. Saat tapahtumastasi tallenteen ja statistiikat. Tarvittaessa myös tekstitämme tallenteen.
Title of the document

Ensimmäisestä kerrasta lähtien minuun teki vaikutuksen se, miten itsenäisesti ja ammattitaidolla heidän porukkansa hoiti kaiken. Me emme tienneet mitään tällaisten lähetysten tekemisestä, mutta saimme kaiken avun, mitä tarvitsimme.

Mikko Parikka, toimitusjohtaja ja tunneälyvalmentaja, Adeptus Oy