hero-banner

Webinaari

Suoraviivainen verkkolähetys, jossa valmiina tarvittavat perustoiminnot. Tiedota, opasta, viesti ilman ylärajoja.

Kustannustehokas ja korkeatasoinen webinaari tuhansien lähetysten kokemuksella

Webinaari, webcast ja live stream tarkoittavat kaikki samaa asiaa eli selkeästi raamitettua suoraa verkkolähetystä. Me Stremialla toteutamme vuosittain yli viisisataa live-striimausta. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomen Pankki, Työ- ja elinkeinoministeriö ja Verohallinto.

Webinaari ja virtuaalitapahtuma ovat molemmat suoria ja korkeatasoisia verkkolähetyksiä. Niiden keskeisin ero on räätälöitävyys. Virtuaalitapahtuma on täysin personoitu, tv-tuotannon tasoinen lähetys, jossa toteutuksella, tekniikalla, paikalla, moniulotteisuudella tai mittakaavalla ei ole rajoituksia. Lue lisää Stremian virtuaalitapahtumista!

Webinaari on toimiva valinta, kun sinulla on selkeä ja rajattu tavoite, jolle etsit teknistä toteuttajaa. Olemme koonneet tuhansien lähetysten tuoman tietotaidon kustannustehokkaaksi paketiksi, joka sisältää tekniikan ja henkilöstön.

Webinaaripakettimme on sinulle selkeä ja vaivaton. Sinun ei tarvitse omistaa lähetykseen tarvittavia lisenssejä tai laitteita. Me ehdotamme sinulle kustannustehokkainta kokonaisuutta ja järjestämme kaiken sovitun tarpeen ja budjetin mukaisesti. Webinaari taipuu yhtä hyvin tavoittamaan kymmenen kuin kymmenen tuhatta henkeä. Chat toiminnot kuuluvat peruspakettiimme osallistujamäärästä riippumatta.

Voit ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi, mitä tarvitset. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Kustannustehokas

Olemme koonneet tuhansien lähetysten tuoman tietotaidon kustannustehokkaaksi paketiksi, joka sisältää tekniikan ja henkilöstön.

Vaivattomuus

Webinaarisi hoituu laadukkaasti ja varmasti. Voit unohtaa kaikki tekniset murheet ja keskittyä pelkästään kohdeyleisöäsi puhuttelevaan sisältöön.

Tekniikka

Webinaaripakettisi sisältää kaiken tarvitsemasi: teknikon, kameran, mikrofonin, kuvauksen, äänityksen, riittävät verkkoyhteydet, esitysmateriaalin näyttämisen, chat-työkalun ja tallenteen.

Skaalautuvuus

Jos webinaarissasi on kerralla useita puhujia, laajennamme kokonaisuutta riittävällä määrällä kameroita ja mikrofoneja. Muita asiakkaidemme usein käyttämiä lisäpalveluja ovat reaaliaikainen tekstitys ja viittomakielen tulkin kuva.

Julkaisu

Voimme lähettää webinaarin asiakkaan omaan some kanaviin, kuten Youtube tai Facebook live kanaviin tai Stremian omaan mediaserver palveluun, joka mahdollistaa katsojan rekisteröinnin ja salasanasuojauksen.

Saavutettavuus

Kun suora lähetys on ohi, huolehdimme sinulle tarvittaessa saavutettavuusdirektiivin mukaisesti tekstitetyn tallenteen.

Ota yhteyttä