hero-banner

Webinaari

Webinaari eli verkkoseminaari on verkkolähetys, jota osallistujat seuraavat omilta päätelaitteiltaan paikasta riippumatta. Webinaarissa voit tiedottaa, opastaa ja viestiä tehokkaasti. Webinaari voidaan toteuttaa kokonaan virtuaalitapahtumana, jolloin myös esiintyjät osallistuvat etäyhteyden avulla, tai esiintyjät ovat läsnä ja yleisö etäyhteyden päässä. Toteutustavasta riippumatta tarjoamme verkkotapahtumallesi kaiken tarvittavan tekniikan.

Kustannustehokas ja korkeatasoinen webinaari tuhansien lähetysten kokemuksella

Webinaari, webcast ja live stream ovat kaikki suorina verkkolähetyksinä toteutettavia tapahtumia. Toteutamme vuosittain yli 500 live striimausta. Webinaaripalvelumme on kustannustehokas valinta silloin, kun haluat tavoittaa kohdeyleisösi ja asiakkaasi helposti missä tahansa.

Webinaarin avulla voidaan tavoittaa moninkertainen yleisö livetapahtumaan verrattuna ja webinaarin sisältö säilyy pidempään kuin perinteisessä tapahtumassa, sillä tarjoamaamme palveluumme sisältyy aina myös tapahtuman tallenne. Tuhansien lähetysten kokemuksella ammattitaitoiset tuottajamme ovat apunasi tapahtuman suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja osaavat tarjota juuri sinun tapahtumaasi sopivan palvelukokonaisuuden sisältäen tarvittavan tekniikan ja henkilöstön.

Webinaaripalvelumme on sinulle selkeä ja vaivaton. Et tarvitse webinaarin toteuttamiseen lisenssejä tai laitteita. Tarjoamme sinulle kustannustehokkaan kokonaisuuden ja otamme huomioon tapahtumasi tavoitteet ja budjetin. Tekniikan ja henkilöstön lisäksi käytössäsi on Stremian oma webinaarialusta, Mediaserver. Webinaarialustamme sisältää halutessasi moderoitavan chat-toiminnon, kirjautumiskyselyn ja salasanasuojauksen.

Jos yleisön lisäksi kaikki esiintyjät osallistuvat verkkotapahtumaan etäyhteyden kautta, voit lukea lisää myös virtuaalitapahtumat -palvelustamme. Voit aina ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä, vaikka et vielä tietäisi mitä tarvitset. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Kustannustehokas

Tuhansien lähetysten tuomalla tietotaidolla pystymme tarjoamaan kustannustehokasta ja ammattitaitoista palvelua, joka sisältää tarvittavan tekniikan ja henkilöstön. Webinaari säästää myös osallistujien aikaa, kun siirtymiset ja odottelu jäävät pois.

Vaivattomuus

Voit keskittyä paremmin kohdeyleisöäsi puhuttelevaan sisältöön, kun ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii webinaarin teknisestä toteutuksesta laadukkaasti ja luotettavasti.

Tekniikka

Webinaaripalvelumme sisältää kaiken verkkotapahtumaasi tarvittavan tekniikan räätälöidysti: kamerat, mikrofonit, verkkoyhteydet, striimauslaitteiston, esitystekniikan, webinaarialustan ja tallenteen, sekä osaavan henkilöstön.

Skaalautuvuus

Webinaaripalvelumme ja tarjoamamme tekniikka räätälöidään aina vastaamaan tapahtuman teknisiä tarpeita. Meiltä saat verkkolähetykseesi myös saavutettavuuspalvelut, kuten reaaliaikaisen tekstityksen ja tulkkauspalvelut.

Julkaisu

Webinaari voidaan striimata asiakkaan omaan somekanavaan, kuten YouTube tai Facebook Live. Käytössäsi on maksutta myös Stremian oma webinaarialusta Mediaserver, joka sisältää chat-ominaisuuden ja mahdollistaa katsojan rekisteröinnin ja webinaarin salasanasuojauksen.

Saavutettavuus

Kun suora verkkolähetys on ohi, huolehdimme sinulle tarvittaessa saavutettavuusdirektiivin mukaisesti tekstitetyn tallenteen. Tarjoamme myös käännöstekstitystä useille eri kielille.

Ota yhteyttä