hero-banner

Webinaarit laadukkaasti

Webinaaripalvelumme on kustannustehokas valinta yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tavoittaa kohdeyleisönsä missä tahansa. Toteutamme webinaarisi yli 10 vuoden kokemuksella ja tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan ja ammattitaitoisen henkilöstön. Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää tavoitteidesi mukainen webinaari laadukkaasti ja vaivattomasti.

Korkeatasoinen webinaari tuhansien lähetysten kokemuksella

Webinaaripalvelumme avulla voit toteuttaa tehokkaasti ja vaivattomasti tiedottamisen, opastuksen ja viestinnän. Palvelumme on rakennettu tuhansien lähetysten kokemuksella, tarjoten kustannustehokkuutta ja laatua. Ammattitaitoiset tuottajamme ovat tukenasi webinaarin suunnittelusta toteutukseen, huomioiden tapahtumasi tavoitteet ja räätälöivät webinaariisi sopivan palvelukokonaisuuden, sisältäen tarvittavan tekniikan ja henkilöstön.

Webinaarin toteutus kanssamme on sinulle selkeää ja vaivatonta. Et tarvitse erillisiä lisenssejä tai laitteita. Webinaari voidaan striimata haluamallesi alustalle tai somekanavaan, tai voit valita käyttöösi palveluumme sisältyvän oman lähetysalustamme monipuolisilla ominaisuuksilla. Saat myös webinaarista syntyvän laadukkaan tallenteen itsellesi. Palvelumme skaalautuu vastaamaan tapahtuman teknisiä tarpeita, ja tarjoamme myös saavutettavuuspalveluita, kuten tekstitystä ja tulkkauspalveluita, varmistaaksemme laajan osallistumisen eri kohderyhmiltä.

 

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät

Palvelumme on taloudellinen

Ulkoistaessasi teknisen toteutuksen meille, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä sisältöön. Sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon tai lisensseihin, saat meiltä kaiken tarvittavan. Palvelumme ei sisällä kiinteitä kuukausimaksuja. Webinaaritoteutus säästää myös osallistujien aikaa.

Olemme luotettava kumppani

Webinaarin suunnittelu on sinulle vaivattomampaa, kun kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta laadukkaasti ja luotettavasti. Käymme läpi tekniset tarpeet tapahtumaa suunniteltaessa huomioiden aina tapahtuman tavoitteet.

Huolehdimme tekniikasta

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan, muttei mitään ylimääräistä. Räätälöimme tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden sisältäen kamerat, mikrofonit, verkkoyhteydet, striimauslaitteiston, esitystekniikan, webinaarialustan ja tallenteen, sekä osaavan henkilöstön.

Monipuolinen lähetysalusta

Saat käyttöösi lähetysalustamme. Lähetyssivu personoidaan brändisi mukaan ja saatavilla on chat-työkalu moderoinnilla, aktivointi- ja kirjautumiskyselyitä, salasanasuojaus ja vahva tunnistautuminen. Halutessasi tapahtumasi voidaan striimata myös erilliselle alustalle tai somekanavaan.

Saavutettavuus kauttamme

Saat meiltä myös tulkkauspalvelut ja tarvittavan tulkkaustekniikan suoraan lähetykseen. Huolehdimme tarvittaessa myös tallenteen tekstittämisestä lähetyksen jälkeen. Teemme saavutettavuusdirektiivin mukaisia tekstityksiä, sekä käännöstekstityksiä useille eri kielille.

Skaalaudumme tarpeeseen

Kuuntelemme mikä on tapahtumasi tavoite ja tarjoamme tarpeitasi vastaavaa palvelukokonaisuutta. Annamme ammattitaitoista näkemystä tekniseen suunnitteluun. Voit ottaa yhteyttä meihin, vaikka et vielä tietäisi tarkempia yksityiskohtia tapahtumastasi.

Suunnitteletko webinaaria?
Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelu vastaisi juuri teidän tarpeitanne. Tuottajamme on sinuun pian yhteydessä!

Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä

Stremia on hybridi- ja verkkotapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö. Meiltä saat tapahtumaasi osaavan teknisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan yhtenäisenä palveluna. Striimaustoimintamme on alkanut jo vuonna 2011 ja toteutamme vuodessa yli 800 hybridi- ja verkkotapahtumaa. Teemme parhaimmillaan jopa kahdeksaa samanaikaista tapahtumaa ja toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös laajemmin. Laadukkaat monikamerastudiomme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Palvelumme voimana toimii ammattitaitoinen tiimi, jolla on kattava tekninen ja tuotannollinen osaaminen tapahtumien järjestämisessä.

Webinaarituotannon eteneminen

  1. Kartoitamme webinaarisi tavoitteet ja suunnittelemme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.
  2. Käymme läpi webinaarin ohjelman ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Tuottajamme osaavat kysyä kaiken tarvittavan ja opastavat webinaarin suunnittelussa.
  3. Webinaarituotanto etenee lähetysalustan valmistelulla ja esitysmateriaalien kasaamisella.
  4. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa webinaarisi laadukkaalla tekniikalla.
  5. Saat webinaaristasi tallenteen ja statistiikat. Tarvittaessa myös tekstitämme tallenteen.
Title of the document

On helppoa, kun asiantuntijamme ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin omaan sisältöönsä. Lähetyksen tekniikan toimivuus sekä äänen ja kuvan laatu on aina ollut aivan loistavaa.

Ann-Mari Sandholm, viestintä- ja palvelukoordinaattori, Kiinteistöliitto Uusimaa ry