hero-banner

Blogi

Stremian omassa blogissa nostamme esiin asiantuntijoidemme hyödyllisiä vinkkejä webinaarien, verkkotapahtumien ja hybriditapahtumien järjestämiseen, sekä kerromme uusimmista trendeistä tapahtuma-alalla.

Miksi valita ulkopuolinen striimauskumppani?

Mietitkö pitäisikö tapahtumasi striimaus tilata ammattilaiselta vai toteuttaa itse? Lue tuottajamme vinkit, miksi teknisen toteutuksen ulkoistaminen kannattaa!

Eihän unohdeta tiimihenkeä? – Henkilöstötapahtumien uusi aika

Parhaimmillaan henkilöstötapahtuma jättää onnistuneen fiiliksen, viestii tehokkaasti ajankohtaisista asioista ja luo arvostusta molempiin suuntiin. Yritysmaailmassa arvostetaan myös ajankäytön tehokkuutta, jolloin henkilöstötapahtuman järjestäminen virtuaalisena tai hybridinä voi olla hyvä vaihtoehto. Hyvä henkilöstötapahtuma tarjoaa kaikille jotakin, osallistumistavasta riippumatta. Lue koko kirjoitus!

Striimaus Oodi kirjasto

Webinaarien suosio kasvaa

Tiedon välittämiseen kohdeyleisölle on monia tapoja, joista erityisesti webinaarit ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti. Osallistujille halutaan tarjota vaivaton tapa saavuttaa tietoa paikasta ja ajasta riippumatta. Lue alta mitkä tekijät ovat webinaarien suosion takana ja mitä hyötyjä webinaarin järjestämisestä on juuri sinun yrityksellesi!

Webinaari studio