blog-banner

Technopolis Oy

Hybriditapahtuma on enemmän kuin osiensa summa.

Verkkotapahtumat ovat Technopoliksen eläväisten kampusten jatke. Yritys tarjoaa tv tasoiset striimaukset avaimet käteen -palveluna. Tulevaisuuden malli on hybridi.

Seitsemän vuotta sitten Marita Tainiota jännitti. Hän oli juuri aloittanut Technopoliksen valtakunnallisen kokoustiimin vetäjänä ja joutui heti järjestämään Apteekkariliiton koko Suomen laajuisen webinaarin.

Tekniseksi toteuttajaksi valikoitui Stremia.

– En tiennyt siitä tekemisestä mitään, mutta luottamus syntyi heti ja on säilynyt sataprosenttisena, Tainio kertoo yhteistyön alkumetreistä.

Sittemmin yhdessä tehtyjä striimejä on satoja. Jatkossa toteutus on yhä useammin hybridi eli yhtä aikaa livenä ja verkossa järjestettävä tapahtuma.

Hybriditapahtuma on liven ja digin räätälöity liitto

Technopoliksen tapahtumatiimissä työskentelevä Saana Sandberg astui virtuaalimaailmaan koronan myötä, kun poikkeusolot pakottivat ideoimaan uusia tapahtumamalleja.

– Meille on tärkeää, että kampuksilla tapahtuu, ihmiset viihtyvät ja samalla kaikki voivat osallistua tuntien olonsa turvalliseksi.

Osa koronan pakottamista opeista on niin hyviä, että ne jäävät elämään. Yksi tärkeimmistä oivalluksista on se, että virtuaalisesta ulottuvuudesta on aina hyötyä sekä tapahtuman järjestäjälle että osallistujille.

– Hybriditapahtumat ovat se malli, jolla haluamme palvella jatkossa, Sandberg summaa kokemukset.

Hybriditapahtumaan räätälöity tekninen toteutus mahdollistaa niin interaktiviisuuden, pienryhmäkeskustelut kuin tarvittaessa verkossa ja livenä eri ohjelman näyttämisen.

Ja koska webinaarissa ei ole paikkarajoituksia, voi tilaisuuden äärelle kokoontua rajaton määrä ihmisiä ympäri maailman.

Hybridimalli laajentaa Technopoliksen ja asiakkaiden kohderyhmiä

Nykyisellään Technopolis toimii kuudessa maassa ja palvelee 1200 asiakasyrityksensä 45 000 työntekijää. Sen lisäksi tilat ja palvelut ovat myös ulkopuolisten hyödynnettävissä.

Striimausmahdollisuus on avaimet käteen palvelu: Stremia vastaa tekniikasta ja toteutuksesta, Technopolis tiloista ja tarjoiluista. Asiakas saa kaiken yhdeltä luukulta.

Technopoliksen kampukset ovat yhdistettävissä toisiinsa virtuaalisesti: tapahtuman voi siis järjestää saman aikaisesti ympäri Suomea tai Eurooppaa.

– Me ja asiakkaamme olemme tämän myötä löytäneet aivan uusia kohderyhmiä, Sandberg kertoo.

Marita Tainio tietää omasta kokemuksestaan, että ensikosketus verkkototeutuksiin jännittää. Suotta, senkin hän tietää omasta kokemuksestaan.

– Me ja Stremia huolehdimme, että kaikki onnistuu.

Ole hyvä ja hyväksytä preferences, statistics, marketing evästeet nähdäksesi videon.

FacebookTwitterLinkedIn

Muita asiakastarinoita