hero-banner

Virtuaalistudio

Toteuta yksilöllinen high-end tason virtuaalitapahtuma valmiiksi mietityillä studioratkaisuilla. Uusi virtuaalistudiomme studiomme mahdollistaa jopa kymmenen hengen paneelikeskustelun, suuremmat studiolavasteet ja bändien esiintymisen.

Näyttävät tv-tasoiset studiotuotannot suorana ja tallenteena

Stremian studiotuotannot ovat markkinoiden huippulaatua. Suunnittelemme lähetykset suuren tv-tuotannon tasoisesti, aina tekniikasta kuvakerrontaan ja toteutukseen. Toteutamme uudella studiollamme tv-tasoisia monikameratuotantoja ja tulevaisuudessa studio tulee toimimaan myös virtuaalistudiona uusimman virtuaalitekniikan ja green screen -tekniikan myötä. Asiakkaitamme ovat erilaiset valtionhallinnon ja julkishallinnon toimijat, pörssiyhtiöt, yhdistykset ja järjestöt, viestintätoimistot ja yritykset isommista yhtiöistä aina pk-yrityksiin. Referensseinämme ovat muun muassa Stora Enso, Digi- ja väestötietovirasto, Verohallinto ja Viestintätoimisto Rianno Communications.

Alakerran monikamerastudiomme on oikea valinta, kun et ole sidottu tiettyyn paikkaan ja haluat parasta laatua. Helsingin Metsälässä sijaitsevassa studiossamme on kaikki tarvittava: asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, viihtyisät kokoustilat ja tarvittavat lisäpalvelut.

Studiotuotantomme ovat aina monikameratuotantoja. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaa tv-tuotantojen laatua. Ja mikä tärkeintä, me osaamme hyödyntää sitä. Säädämme valot ja valitsemme kuvakulmat tuomaan kuvaan syvyyttä ja monipuolisuutta. Laadukas visuaalinen toteutus varmistaa katsojien mielenkiinnon ja tukee sanomasi perille menoa.

Voimme toteuttaa lähetyksesi suorana tai tallenteena. Molemmissa lopputulokset ovat yhtä korkealuokkaisia.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Me haluamme ja osaamme auttaa sinua!

Toimiva

Asiantunteva henkilöstö, alan viimeisin tekniikka, tyylikkäät lavasteet, viihtyisät kokoustilat ja tarvittavat lisäpalvelut samassa paketissa. Sinä saat keskittyä pelkkään sisältöön, me hoidamme kaiken muun.

Yksilöllinen

Tulevaisuudessa virtuaalistudio mahdollistaa digitaalisten lavasteiden käytön, jolloin voimme toteuttaa täysin yksilöllisen studiokokonaisuuden.

Tekniikka

Käytössämme on kuusi broadcast-tason 4K-kameraa: niiden tarkkuus on siis neljä kertaa parempi kuin Full HD -kuvassa. Myös ääni- ja valotekniikkamme vastaa suurten tv-tuotantojen laatua. Käytössäsi on myös teleprompteri.

Viihtyvyys

Me panostamme viihtyvyyteen myös lähetyksen ulkopuolella: lämpiössä on tarjolla erikoiskahveja ja virvokkeita. Taustatiimisi voi kokoontua erillisessä kokoushuoneessa. Ohjaamo ja maskeerauspiste ovat niin ikään omia, rauhoitettuja tilojaan. Tila sisältyy kokonaisuuteen, joten säästät samalla tapahtumapaikan vuokran.

Yhteydet

Kaikki esiintyjät voivat olla paikalla tai osa studiossa, osa etänä. Studiollamme on kahden eri teleoperaattorin kuituyhteydet, jotka mahdollistavat erilaisten teknisten kokoonpanojen järjestämisen. Suora lähetyksesi lähtee siis maailmalle täysilaatuisena kaikissa olosuhteissa.

Autolla sisään

Studion isot pariovet mahdollistavat myös suurempien elementtien tuonnin studiolle.

Ota yhteyttä