hero-banner

Palvelut

Kaikki liikkuvan kuvan palvelut samalta toimittajalta. Toteutamme virtuaalitapahtumien lisäksi myös perinteisiä videotuotantopalveluja kattaen videokuvaus- ja editointipalvelut. Seuraavassa läpileikkaus kattavasta palvelutarjonnasta.

Studiotapahtuma

Stremian tv-tasoiset monikamerastudiot ovat käytössäsi, kun haluat mahdollisimman laadukkaan toteutuksen webinaarillesi. Studioillamme on kaikki tekniikka valmiina suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten, sekä osaava henkilökunta huolehtimassa toteutuksesta. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso lisää

Hybriditapahtuma

Hybriditapahtuma yhdistää livetapahtuman ja virtuaalitapahtuman parhaat puolet ja tarjoaa osallistujille monipuolisen ja laadukkaan kokemuksen. Tarjoamalla sekä virtuaalisen, että fyysisen tapahtumakokemuksen voit hyötyä laajemmasta yleisöstä ja esiintyjäkattauksesta. Hybriditapahtumassa osallistujilla on vapaus valita saapuvatko he paikan päälle vai osallistuvatko tapahtumaan virtuaalisesti.

Katso lisää

Webinaari

Webinaaripalvelumme on kustannustehokas valinta yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tavoittaa kohdeyleisönsä missä tahansa. Toteutamme webinaarisi yli 10 vuoden kokemuksella ja tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan ja ammattitaitoisen henkilöstön. Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää tavoitteidesi mukainen webinaari laadukkaasti ja vaivattomasti.

Katso lisää

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtuma on kokonaan verkossa toteutettava tapahtuma, jossa esiintyjät ja osallistujat kohtaavat toisensa etäyhteyksien avulla. Virtuaalitapahtumalla tavoitat laajemman yleisön perinteiseen tapahtumaan verrattuna ja osallistujat ja esiintyjät voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Me tarjoamme tapahtumallesi laadukkaan teknisen toteutuksen.

Katso lisää

Helsinki studio

Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa.

Katso lisää

Virtuaalistudio

Soveltuu parhaiten suurempien verkkotapahtumien toteutukseen. Virtuaalistudiolla on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut.

Katso lisää

Videotuotanto

Toteutamme videoinserttejä, joita voidaan esittää myös osana virtuaalitapahtumaa ja editoimme tapahtumatallenteesta koosteen.

Katso lisää

Saavutettavuus ja viittomatulkkaus

Stremia tarjoaa webinaareihinsa ja olemassa oleviin videoihin kaikki tarvittavat saavutettavuuspalvelut. Stremialta löytyy sekä henkilöstö että tekniikka ja saavutettavuuspalvelut on helppo hankkia muun tuotannon yhteydessä

Katso lisää

Kongressitekniikka

Tulkkaus ja äänentoisto myös läsnäolotapahtumiin

Katso lisää

Asiakastarinat

Toteutamme päivittäin useita eri tapahtumia eri puolella Suomea. Tutustu aikaisempiin töihimme.

Kansallisarkisto webinaari