hero-banner

Palvelut

Kaikki liikkuvan kuvan palvelut samalta toimittajalta. Toteutamme virtuaalitapahtumien lisäksi myös perinteisiä videotuotantopalveluja kattaen videokuvaus- ja editointipalvelut. Seuraavassa läpileikkaus kattavasta palvelutarjonnasta.

Studiotapahtuma

Stremian tv-tasoiset monikamerastudiot ovat käytössäsi, kun haluat mahdollisimman laadukkaan toteutuksen verkkotapahtumallesi. Studioillamme on kaikki tekniikka valmiina suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten, sekä osaava henkilökunta huolehtimassa toteutuksesta. Vertaile tapahtumallesi sopivin studio tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso lisää

Hybriditapahtuma

Kattava hybriditapahtumapalvelumme tarjoaa kaiken tarvittavan tekniikan ja teknisen henkilöstön tapahtumaasi. Palvelumme skaalautuu tapahtumasi tarpeisiin ja valitsemasi tapahtumapaikan vaatimuksiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut hybriditapahtuma monipuolisella ja laadukkaalla osallistumiskokemuksella.

Katso lisää

Webinaari

Webinaaripalvelumme on kustannustehokas valinta yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tavoittaa kohdeyleisönsä missä tahansa. Toteutamme webinaarisi yli 10 vuoden kokemuksella ja tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan ja ammattitaitoisen henkilöstön. Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää tavoitteidesi mukainen webinaari laadukkaasti ja vaivattomasti.

Katso lisää

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtumatuotannon keskittäminen ammattilaiselle takaa laadukkaan lähetyksen ja osallistumiskokemuksen. Asiantunteva henkilöstömme huolehtii teknisestä toteutuksesta ja on mukana suunnittelusta alkaen. Palvelumme sisältää myös monipuolisen lähetysalustamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tulevasta virtuaalitapahtumastasi!

Katso lisää

Helsinki studio

Stremian studiot ovat tv-tasoisia monikamerastudioita. Helsinki studiossa toteutuvat niin viiden hengen paneelikeskustelut tyylikkäällä pyöreällä lavalla kuin yksittäiset luennot pystypöydän äärellä luentokulmassa. Studiossa on kaikki tarvittava tekniikka valmiina korkealaatuisia suoria lähetyksiä ja tallennekuvauksia varten. Tule tutustumaan!

Katso lisää

Virtuaalistudio

Virtuaalistudio on oikea valinta, kun haluat viedä lähetyksesi seuraavalle tasolle. Virtuaalistudion tekniikka vastaa tv-studioiden laatua ja studiossa on digitaalisesti vaihdettava ympäristö, joka mahdollistaa yksilölliset visuaaliset ratkaisut. Virtuaalistudio soveltuu niin paneelikeskusteluihin, yksittäisiin luentoihin kuin tuotelanseerauksiin. Varaa esittely!

Katso lisää

Videotuotanto

Laaja palveluvalikoimamme sisältää myös videokuvausta ja editointia. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa laadukasta videokuvausta esimerkiksi koulutuksia, tapahtumia tai markkinointiviestinnän tarpeita varten. Videotuotantopalvelumme sisältää osaavan henkilöstön ja kaiken tarvittavan tekniikan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeestasi!

Katso lisää

Saavutettavuus ja viittomatulkkaus

Tarjoamme suoriin verkkolähetyksiin ja olemassa oleviin videoihin kaikki tarvittavat saavutettavuuspalvelut. Meillä on ammattitaitoinen henkilöstö ja kaikki tarvittava tekniikka, jotta suoran lähetyksesi ja tallenteen saavutettavuus voidaan sisällyttää palvelukokonaisuuteen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeidesi mukainen palvelu.

Katso lisää

Tuotantoyhtiöille

Stremian virtuaalistudio on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tuotantoyhtiöille monipuolisen ja kustannustehokkaan työympäristön tv-tuotantojen toteuttamiseen. Studion valmistelu monikamerakuvauksia varten vie vain muutaman tunnin ja kaikki tarvittava tekniikka on kiinteästi heti käytettävissä.

Katso lisää

Kongressitekniikka

Tarjoamme myös laadukkaita kongressitekniikkapalveluita kaiken kokoisiin hybridi- ja läsnäolotapahtumiin. Tarjoamme tarvittavan tulkkaustekniikan, kongressimikrofonit, äänentoiston ja näytöt esitysmateriaalien näyttämiseen tapahtumatilassa. Ota yhteyttä ja kerro tapahtumasi tarpeista!

Katso lisää

Asiakastarinat

Toteutamme päivittäin useita eri tapahtumia eri puolella Suomea. Tutustu aikaisempiin töihimme.

Kansallisarkisto webinaari