blog-banner

Markkinakatsaus 2023: Tulevat trendit hybridi- ja etätapahtumien maailmassa

Hybridi- ja etätapahtumien kasvava merkitys vuonna 2023 Vuosi 2020 muutti tapahtumamaailman pysyvästi, kun COVID-19-pandemia pakotti yritykset, yhdistykset ja järjestöt etsimään vaihtoehtoja perinteisille tapahtumille. Vuonna 2023 hybridi- ja etätapahtumat nousevat entistä tärkeämmiksi osaksi liiketoimintaa. Stremia, hybridi- ja etätapahtumien tekninen tuottaja, on valmiina auttamaan asiakkaita tässä uudessa toimintaympäristössä. Tapahtumien järjestäminen verkon välityksellä avaa uusia mahdollisuuksia yritysten tavoittaa […]

Hybridi- ja etätapahtumien kasvava merkitys vuonna 2023

Vuosi 2020 muutti tapahtumamaailman pysyvästi, kun COVID-19-pandemia pakotti yritykset, yhdistykset ja järjestöt etsimään vaihtoehtoja perinteisille tapahtumille. Vuonna 2023 hybridi- ja etätapahtumat nousevat entistä tärkeämmiksi osaksi liiketoimintaa. Stremia, hybridi- ja etätapahtumien tekninen tuottaja, on valmiina auttamaan asiakkaita tässä uudessa toimintaympäristössä.

Tapahtumien järjestäminen verkon välityksellä avaa uusia mahdollisuuksia yritysten tavoittaa kohdeyleisönsä. Hybridi- ja etätapahtumat tarjoavat joustavuutta osallistujille, joilla on mahdollisuus osallistua ilman matkustamista ja samalla pitää yhteyttä muiden osallistujien kanssa. Tämä on erityisen tärkeää pandemian aikana, kun fyysiset rajat ja matkustusrajoitukset saattavat estää osallistumisen perinteisiin tapahtumiin.

Virtuaalitapahtumien teknologiset innovaatiot

Stremia on edelläkävijä virtuaalitapahtumien teknologisissa innovaatioissa. Meidän vuosien kokemuksemme videoiden toteuttamisesta ja suorien verkkotapahtumien tuottamisesta on tehnyt meistä luotettavan kumppanin yrityksille ja organisaatioille. Stremian alustalla tapahtumalla on varmuus hyvästä äänestä ja kuvasta, ja henkilökohtainen tuottaja varmistaa, että tapahtuma sujuu saumattomasti alusta loppuun.

Stremian alusta tarjoaa myös käytännöllisen ratkaisun asiakkaille, jotka eivät halua huolehtia striimaukseen vaadittavista lisensseistä. Meidän asiakkaanamme toimivat merkittävät suomalaiset julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijat, jotka luottavat Stremian tarjoamaan avaimet käteen -palveluun. Tämä mahdollistaa asiakkaille keskittymisen tapahtuman sisältöön, kun tuotanto- ja tekniset yksityiskohdat ovat Stremian asiantuntijoiden vastuulla.

Tulevaisuuden trendit hybridi- ja etätapahtumien maailmassa

Näemme vuonna 2023 useita mielenkiintoisia trendejä hybridi- ja etätapahtumien maailmassa. Yksi näistä trendeistä on personoidun sisällön tarjoaminen osallistujille. Virtuaalitapahtumien avulla yritykset voivat räätälöidä sisältöä vastaamaan juuri kohdeyleisönsä tarpeita. Esimerkiksi Stremia mahdollistaa interaktiiviset ominaisuudet, kuten chatin ja kysymysten esittämisen lähetyksen aikana, joka kannustaa osallistujia aktiivisuuteen ja vuorovaikutukseen.

Toinen trendi on virtuaalisten verkostoitumis- ja liidienkeruutapahtumien kasvava suosio. Hybridi- ja etätapahtumien avulla yritykset voivat järjestää tapahtumia, jotka mahdollistavat verkostoitumisen ja liidien keräämisen virtuaalisesti, mikä vähentää matkustamiseen liittyviä kustannuksia ja aikaa. Stremian tarjoama tekninen tuki tällaisiin tapahtumiin varmistaa, että yritys voi luottaa onnistuneeseen ja sujuvaan virtuaalitapahtumaan.

Markkinakatsaus 2024: Tulevat trendit hybridi- ja etätapahtumien maailmassa antaa meille näkymän tulevaisuuteen. Stremian kaltaiset tekniset tuottajat ovat olennainen osa tätä kehitystä, tarjoten ammattitaitoista apua ja luotettavia teknisiä ratkaisuja tapahtumien toteuttamiseen. Tämä avaa uuden aikakauden tapahtumajärjestäjille, jotka voivat hyödyntää hybridi- ja etätapahtumien tarjoamat edut liiketoiminnassaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit