hero-banner

Asiakastarinat

Luotettavuutta ja laatua tuhansien verkkotuotantojen kokemuksella.

Studio

Adeptus Partners Oy

Adeptus Partners on myynnin, johtamisen ja tunneälyn asiantuntijatalo. Sen filosofian ytimessä on ajatus siitä, että kuten mitä tahansa muutakin taitoa, myös tunneälyä voidaan kehittää – ja se kannattaa, koska sillä on valtava merkitys bisneksen onnistumisessa.

”Ensimmäisestä kerrasta lähtien minuun teki vaikutuksen se, miten itsenäisesti ja ammattitaidolla heidän porukkansa hoiti kaiken. Me emme tienneet mitään tällaisten lähetysten tekemisestä, mutta saimme kaiken avun, mitä tarvitsimme.”

– Mikko Parikka, tunneälyvalmentaja, Adeptus Partners


Lue lisää

Webinaari

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto järjestää vuodessa useita verkkokoulutuksia tietoturvallisuudesta kunnille ja viranomaisille. Verkkokoulutukset järjestetään pääasiassa Stremian studiolla.

”Siellä on niin luotettava tekniikka ja laadukkaat puitteet, että aika harvalta Suomessa löytyy.”

– Kimmo Rousku, Digi- ja väestötietovirasto.


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Fastems Oy

Iso globaali toimija voi tehdä virtuaalisilla ratkaisuilla tehokkaita markkinoinnin ja myynnin täsmäiskuja. Fastems on hyödyntänyt Stremian palveluita tuloksellisesti.

”Olemme saaneet tuotettua tietoturvallisia lähetyksiä, joihin on päästy hyvin mukaan. Yhteistyö Stremian kanssa on ollut ketterää, kun voimme työskennellä suoraan lähetykset toteuttavien ihmisten kanssa, ilman turhia välikäsiä. Tieto kulkee hyvin ja riittää, kun briiffaamme suunnitelmat kertaalleen.”

– Sarianne Niemi, markkinointipäällikkö, Fastems


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Keva

Keva päivä on Kevalle yksi merkittävimmistä vuosittain järjestettävistä asiakas- ja sidosryhmätapahtumista. Aikaisemmin Keva-päivä on järjestetty hybridinä, jolloin tapahtumaan on voinut osallistua paikan päällä Helsingissä tai vaihtoehtoisesti verkon välityksellä. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin puhtaasti virtuaalitapahtumana.

“Halusimme toteuttaa elämyksellisen, vuorovaikutteisin tapahtuman, jonka parissa katsojat viihtyvät koko aamupäivän. Esitimme Stremialle toiveen tv-tuotantomaisesta toteutuksesta, jonka yhteistyössä suunnittelimme. Stremian ammattitaito, monikamerakuvaus ja tapahtumaa varten räätälöity lava tekivät lähetyksestä ehjän kokonaisuuden, jossa asiantuntijasisältömme pääsivät hyvin esiin mielenkiintoisella tavalla.”

– Marjaana Vuori, viestinnän asiantuntija, Keva


Lue lisää

Verkkokoulutus

PharmaPress Oy

Suomen Apteekkariliitto on jäsentensä edunvalvoja, joka sekä kehittää alaa että auttaa apteekkareita ja apteekkeja päivittäisessä työssä. Apteekkariliitolla on neljä tytäryhtiötä: Farmania, Medifon, Pharmadata ja PharmaPress.

”Kumppanuus Stremian kanssa on tuonut PharmaPressin liiketoimintaan uusia ulottuvuuksia. Maksullisten koulutusten osanottajamäärät ovat kasvaneet striimauksen myötä. Verkossa tavoitamme nekin apteekkarit, jotka eivät ehdi lähteä pitkien matkojen takaa Helsingissä pidettäviin koulutustapahtumiin.”

– Erkki Kostiainen, Apteekkariliiton viestintäjohtaja


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry järjestää mm. värikkäitä ja laadukkaita koulutus- ja messutyyppisiä virtuaalisia tapahtumia jäsenilleen ja tekninen toteutus on ollut Stremian osaavissa käsissä. Monipuolisissa verkkolähetyksissä on yhdistelty saumattomasti studiotiloja, eri alustoja ja etäyhteyksiä.

 

”Stremia on kumppani, johon voi luottaa. Jokainen verkkolähetys on tehty ammattitaidolla, laadusta tinkimättä ja aitoja kohtaamisia tarjoten – kiitos Stremia!”

 

– Erika Kuoppa, palvelupäällikkö, Suomen Kosmetologien Yhdistys ry


Lue lisää

Hybriditapahtuma

Technopolis Oy

Verkkotapahtumat ovat Technopoliksen eläväisten kampusten jatke. Stremia ja Technopolis tarjoavat yhteistyössä hybriditapahtumat avaimet käteen -palveluna.

”Technopoliksen kampukset ovat yhdistettävissä toisiinsa virtuaalisesti: tapahtuman voi siis järjestää saman aikaisesti ympäri Suomea tai Eurooppaa. Me ja asiakkaamme olemme tämän myötä löytäneet aivan uusia kohderyhmiä.”

– Saana Sandberg, tapahtumakoordinaattori, Technopolis


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvoston kanslian tilauksesta toteutimme laaja-alaisen virtuaalitapahtuman ensimmäisestä Lapsen oikeuksien päivästä, johon yhdistimme eri tapahtumapaikkoja, aikaisemmin kuvattuja tallenteita ja grafiikkaa. Lähetys lähetettiin suorana kaikkiin Suomen peruskouluihin.


Lue lisää

Virtuaalitapahtuma

Viestintätoimisto Rianno Communications

Viestintätoimisto Rianno suunnittelee ja toteuttaa asiakasyrityksille monipuolisia viestintäpalveluja. Stremia ja Rianno ovat tehneet tiivistä yhteistyötä useamman PR tapahtuman ja toimittajatilaisuuden virtualisoinnin osalta. Riannon kontaktit ja suunnittelu yhdistettynä Stremian tekniseen osaamiseen ovat olleet toimiva kokoonpano.

”Meidän toteuttamissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa viihtyvät sekä asiakkaamme että vieraat. Stremiaan voimme luottaa 100 %:sti, yhdessä voimme tarjota asiakkaallemme parhaan mahdollisen tuloksen.”

– Riitta Auvinen, toimitusjohtaja, Rianno Communications.


Lue lisää

Videotuotanto

Verohallinto

Toteutimme Verohallinnolle TV- ja somekampanjaa varten videospottisarjan, jotka käsittelivät veroilmoituksen jättöä. Kuvaus toteutettiin Stremian studiolla, jonne toimitimme tarvittavan tekniikan ja henkilöstön. Spotit editoitiin jakeluvalmiiksi.

 

”Stremia on pitkäaikainen kumppanimme, mutta TV-tasoista videota emme olleet aiemmin yhdessä tehneet. Ketterästi ja innokkaasti he tarttuivat tähänkin haasteeseen, ja vaikka suunnitelmia ja aikatauluja jouduttiin juuri alkaneen koronan takia miettimään nopeasti uusiksi, kaikki järjestyi ja onnistui.”

 

– Nanna Jussila, viestintäsuunnittelija, Verohallinto


Lue lisää